dinsdag 17 maart 2015

Zomaar een klein cadeautje ...is een groot gebaar!

Soms wil je wel aan iemand een kleinigheidje geven, Ik heb die neiging soms wel. Gewoon omdat ik iemand erg waardeer , om een hart onder de riem te stelen, omdat iemand ziek is of omdat ik het gewoon leuk vind om een kleinigheidje te geven..

Kijk je even mee welke dingetjes ik tegen kwam die een beetje extra kleur aan iemand anders leven kunnen geven? En natuurlijk kun je deze kleinigheidjes ook aan jezelf cadeau doen...
Toen ik vorige week Rituals winkel op Station Utrecht Centraal binnenliep kreeg ik van deze heerlijk thee een kopje, aangeboden om te proeven. Een aangename attentie van Rituals om het wachten op de trein iets te verzachten. Het ziet er schattig uit in dit blikje...Het blikje gevuld met verse thee kun je HIER terug vinden.

Hmmm regelmatig baal ik las een stekker. als ik zulke leuke badproducten zie als deze Violett Hill Whoopee Blaster. Wij hebben helaas geen bad. De chocolade en aardbeien vlokjes zijn echt en lossen ook op in het badwater.Toch zou ik er best wel eentje aan schaffen, gewoon voor de heb. Dit heerlijke badproduct en nog veel meer anderen kun je aanschaffen via de Soapandgiftshop.nl

Zelf kom ik erg graag bij Dille en Kamille, waar ik regelmatig de heerlijke geurzakjes voor in de kledingkast aanschaf..Ze geven een heerlijke geur af, en zien er ook nog schattig en wat ouderwets uit. Je kunt de zakjes en de vele varianten HIER terugvinden..Natuurlijk sla je de plank zeker niet mis als je  zo een heerlijk geurend kaarsje cadeau geeft, Je kunt deze aanschaffen bij de HEMA. Er zijn verschillende lekkere geurvarianten...Het grote voordeel van dit cadeau is dat er haast iedereen het branden van een kaarsje gezellig vind.

Natuurlijk mag een vrolijke flesje nagellak niet ontbreken op dit lijstje...Dit flesje neon- nagellak is te koop bij Claire'sVoor de netelige bezoekjes kan je natuurlijk altijd een plant meenemen die( eventueel) de kolen voor je uit het vuur haalt..Deze op de foto kun je bij  IKEA aanschaffen. Je kunt ze natuurlijk overal kopen, en vergeet ook het potje erom heen vooral niet! Geef dit plantje alleen cadeau aan iemand met een hoog humorgevoel, en niet aan iemand die nogal prikkelbaar is..

Deze decoratie uitdrukvormpjes vind ik zo onwijs leuk. Ik krijg er gewoon zin van om koekjes te gaan bakken of cupcakes te decoreren, Deze paasvormpjes zijn zo vrolijk en kun je aanschaffen bij Pipoos. Ze zijn er deze week voor die prijs in de aanbieding.

Natuurlijk mag dit leuke boekje met Post-its niet ontbreken Dit boekje is te koop bij Mylovelynotesbooks.nl
Hier hebben ze ontzettend mooie notitieboekjes....Love them!


Zelf word ik er altijd erg blij van, een doos lekkere chocolaatjes. Jammie, lekker bij een kop koffie of een kopje thee..Deze leuke uitziende lekkernijtjes zijn te koop bij La Place. Je zou er haast niet aan willen beginnen. Zo schattig zijn ze....

Word jij ook altijd een beetje blij van zulke gezellige kadootjes?


18 opmerkingen:

 1. JA! Die kleine dingetjes zijn vaak het allerleukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleine attentie's heb je uitgezocht Petra! Het gaat om het gebaar en niet om de grote van het presentje! ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja!!! De kleine dingen doen 't 'em in het leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allemaal leuke kleine cadeau'tjes, daar word elk mens toch blij van? :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die badproducten zijn zo mooi gemaakt. Heb ook geen bad ( en das maar goed ook).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zijn inderdaad leuke dingetjes om te geven (of inderdaad lekker te houden) voor een leuk prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dingetjes om iemand cadeau te geven, en voor die prijsjes hoef je het al helemaal niet te laten liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke dingetjes om te geven aan iemand!! :D super leuk!! En dat geur zakje voor je kleding heb ik ook!! :) erg fijn is het!:D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oehh...leuke blijmakers cadeautjes, altijd leuk om te geven & te krijgen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk allemaal! Zelf vind ik die kleinigheidjes ook altijd zo leuk. Een klein cadeau zegt ook vaak veel meer dan een grote en vind het dan zelf ook altijd erg leuk om iemand zoiets te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Al die kleine dingetjes zijn het leukst om te krijgen! Die chocolaatjes, ik zou ze bijna niet durven opeten, haha! Origineel artikel Petra, geeft me meteen inspiratie voor leuke cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke kleine cadeaus ! die zijn ook vaak het leukste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk artikel! Ik heb laatst voor mijn moeder bij Hema een blik met 50 kaartjes met allemaal positieve spreuken erop gekocht. Die was iets van... 6 euro of zo? Misschien ook een leuk klein cadeautje voor in het rijtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een super leuk artikel! Iets kleins is altijd super leuk om te geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuk artikeltje! Heb ik weer even inspiratie voor wat ik de volgende keer aan een jarige job kan geven ;)

  BeantwoordenVerwijderen