donderdag 19 maart 2015

Scrub masker; Luxery Lotus Litchi


Niets zo heerlijk als dat ene momentje voor jezelf, dat momentje van ontspanning. Relaxen ! Tja en wij vrouwen doen dit soms met een maskertje. Ook ik ben de laatste tijd wel een beetje "om" aan het raken...Hoe bedoel je "om"? vragen misschien een aantal van mij lezers zich nu af. Ik heb eigenlijk gewoon altijd te weinig tijd genomen om eens een gezichtsmaskertje te proberen. Ook vond ik het maar een beetje een vreemde toestand om te gaan zitten met het een en ander op mijn gezicht.

Sinds ik regelmatig blogs begon te lezen, werd ik wel een beetje nieuwsgierig naar de maskers Langzamerhand begon ik er ook eens eentje te proberen. ruim 2 weken terug kreeg ik van Loes een Dr, van der Hoog, Luxery Lotus Litchi , scrub masker...Ik besloot het Scrub masker te gaan proberen en wil graag mijn ervaringen met dit masker met jullie delen..


Het masker heeft een kartonnen verpakking. De verpakking heeft een redelijk rustige uitstraling.Wel mooi! Tenminste, dat is mijn mening erover.



Op de achterzijde van de kartonnen verpakking kun je lezen dat het een dieptereinigend Scrub masker is.Ook helpt het om je vochtgehalte op peil te houden...Het is de bedoeling dat je een royale laag aanbrengt op je gezicht en dit 10 tot 15 minuten in laat trekken.Je moet het afspoelen met lauw warm water.



Als je de kartonnen verpakking openmaakt tref je daar een soort geplastificeerde verpakking aan. Op de achterzijde van die verpakking staat wederom een gebruiksaanwijzing en een ingredienten lijst.


Je kunt deze verpakking vrij simpel openen doordat er een soort kneepje aan de bovenzijde zit en hierdoor kan je de verpakking vrij  makkelijk openscheuren.


Het masker zelf ruit erg lekker, niet te zoet, maar wel fruitig, De structuur van het masker is stevig en transparant met een rozige kleur. Er zitten scrubdeeltjes in die hun werk geachte worden te doen. Zelf vind ik de scrubdeeltjes wel een beetje aan de grove kant.


Voorzichtig smeer ik het masker op mijn gezichtshuid, en Buiten de scrubdeeltjes om zie je eigenlijk weinig van de kleur van de substantie op mijn gezicht.
Als ik in de spiegel kijk moet ik wel een beetje lachen...



 Ik lijk op een mega grote over de datum zijnde aardbei met al die spikkeltjes op mijn gezicht. Ik kan er niets aan doen: Ik sta mijzelf te bescheuren voor de spiegel...Lady Aardbei in de Bocht! .Lachen is heel relaxed! Op dat gebied doet het masker echt meer dan goed zijn werking.

Na iets meer dan een minuutje begint het masker te prikken op mijn gezichtshuid. Echt aangenaam vind ik dat niet aan voelen. Zou dit de diepte reinigende werking ervan zijn op mijn huid? Het maskertje word wel wat harder, als het opdroogt maar niet zo hard als bv een klei.masker.

Als ik na een klein kwartiertje het masker eraf spoel met lauw warm water, prikt het nog steeds een beetje op sommige plaatsen...Mijn huid voelt wel zacht en gevoed aan. Maar niet spectaculair schoon...Nu is het wel zo dat er altijd relatief weinig zicht of voelbare onzuiverheden in mijn huid aanwezig zijn en ik dus ook weinig velletjes of puistjes heb. De werking is denk ik wel afhankelijk van de conditie van je huid..
Voor mijn huid voegt dit maskertje jammer genoeg weinig toe. Dit zegt niet dat het een slecht product is..

De maskers van Dr, Van der Hoog zijn te koop bij de meeste drogisterijen, en zelf bij Appie Happie kun je het online mee bestellen...De prijs is ongeveer  2, 25 per masker...

Welk masker gebruik jij erg graag?





32 opmerkingen:

  1. Ghihihi een mega grote aardbei....;-) Ik gebruik het liefst elke keer weer een ander masker! Vind het echt zo'n zondagochtend iets. Begint bij mij dan ook echt een ritueel te worden. Welke maskers ik nog dolgraag weer opnieuw wil hebben zijn de arganolie maskers van de DA eigen huismerk. Deze zijn zo fijn maar ik heb geen DA op de plaatsen waar ik kom! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik moest zo lachen toen ik in de spiegel keek, mijn eerste gedachte was echt...Tjee ik lijk wel zo een dikke aardbei met die spikkeltjes....eigenlijk vind ik de maskertjes wel lekker, maar echt Mandy, ik ben zo een chaoot...op dat gebied,ik heb de disipline en structuur echt niet om zoiets bv elke week op een bepaalde dag te doen..zonde is dat eigenlijk!

      Verwijderen
  2. Dit maskertje ken ik zelf nog niet ben hem nog nergens tegen gekomen, moest wel lachen om je beschrijving van die aardbei :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Overdatum aardbei :) Vervelend dat ie prikte, dat helpt niet echt bij ontspannen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach overdatum aardbei...daar lijk je toch op met zo een gezicht vol met van die spikkeltjes hihih, ik kan op dat gebied wel wat hebben, Tja zulke dingen, zoals het prikken gebeuren nu eenmaal . lachen werkt ook goed om te ontspannen hoor...

      Verwijderen
  4. Jammer dat het tegenvalt! Niet fijn dat het prikte, dit masker sla ik even over.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet niet of dit natuurlijk bij iedereeen zo is, maar ik vond dit echt opvallend omdat het ook zo bleef...

      Verwijderen
  5. Ah jammer dat deze niet aansluit op de behoefte van jou huid. Wel een fijne review om te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is inderdaad erg jammer, vandaar ook dat ik zei dat het waarschijnlijk daar aan ligt en zeker niet aan het product zelf....

      Verwijderen
  6. Nee deze gaat m niet worden. spreekt me niet aan dankzij je goede review.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan niet meer dan zo eerlijk mogelijk zijn over de producten die ik gebruik...voor mij is het ook niet echt een passend masker, blijkt nu....niet erg, dat hoort er gewoon ook bij!

      Verwijderen
  7. Hahaha een mega grote over de datum aardbei XD hilarisch! De substantie ziet er wel grappig uit ja, jammer alleen dat het masker niet veel doet voor de huid.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja Saartje, ik ben niet de allerjongste mee en ik heb gewoon behoorlijk spekjes op de wangen, ik houd wel van een beetje zelfspot ..en die spikkels maken het wel heel verleidelijk om dan aan aardbeien te denken..inderdaad zonde dat het masker niet veel deed voor mij....

      Verwijderen
  8. Wat balen dat hij zo prikte! erg jammer
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was inderdaad erg jammer,maar ja daar kan ej echt niets aan doen...
      xx

      Verwijderen
  9. ik had precies hetzelfde als bij jou... dat prikken... ik durf zelf nog even geen maskers meer....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat kan ik mij wel voorstellen, dat je het dan niet fijn vind...

      Verwijderen
  10. het ziet er inderdaad apart uit op je gezicht ;) jammer dat 'ie prikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een heerlijke foto die reuze-aardbei :) Mijn dochter houdt ook erg van de dr. van der Hoog maskers. Zelf ben ik niet zo van de maskers. Ik heb bij vlagen dat ik het regelmatig gebruik en dan weer heel lang niet. Toch eens wat vaker doen.

    Annette

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zelf heb ik een aantal producten van DR van der Hoog en die waren allemaal prettig, ik denk dat dit masker gewoon niet zo best bij mijn huid past...Zelf ben ik ook niet zo een echte masker gebruikster, de laatste tijd wel iets vaker dan van tevoren...

      Verwijderen
  12. Oh, ik had niet verwacht dat dit maskertje transparant zou zijn. Wat jammer dat je geen 'wauw' gevoel hebt na het gebruik van dit masker.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had ook niet verwacht dat het transparant zou zijn,...en al helemaal niet dat ik eruit zou gaan zien als een mega Strawberry

      Verwijderen
  13. Grappig dat elk masker bij iedereen zo anders kan zijn, deze behoort namelijk echt tot mijn favoriete maskers ever! <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat het zo afhankelijk is van je huid type, maar ook bv van de weersomstandigheden,...Ik denk dat het zelfs kan schelen in wat voor periode van de maand dames zitten...tenslotte is een menselijk lichaam zo complex en verschillend dat ik het niet vreemd vind dat het echt zo per persoon verschikt...

      Verwijderen
  14. Wat ziet hij er leuk uit, haha! Wel jammer van het effect!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi het zag er zeker erg leuk uit, het rook ook erg lekker....

      Verwijderen
  15. Ik heb deze ook gehad, vond het toen ook tegenvallen, jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammmer maar ja, eigenlijk niets aan te doen...we proberen weer een andere, ( hebben we gelijk ook weer wat te schrijven toch?)

      Verwijderen
  16. Hahaha een reuze aardbei, funny Petra :)
    Jammer dat het masker niet erg veel doet voor je huid & het prikkende gevoel zou ik ook niet graag hebben! Ik ga dit masker niet proberen te gevoelige huid :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha, het aardbeien idee was wel erg grappig hoor....bij een heel gevoelige huid moet je inderdaad heel voorzichtig zijn, denk ik....

      Verwijderen