woensdag 11 maart 2015

Nails...Keep practicing..



Als het zo rond deze tijd van het jaar is en de eerste zonnestralen tevoorschijn piepen. krijg ik ook echt een lente gevoel. Om dat gevoel  een beetje te behouden te behouden besloot ik mijn nagels even snel "in een zacht tintje te lakken...Nu is en blijft het gewoon een feit dat even snel je nagels lakken ... niet gaat werken. 



De keuze viel op dit leuke roze lakje van Mia Vita. Eigenlijk best suf van mijzelf,  dat ik dat even snel wilde gaan doen want deze lak dekt niet echt in 2 laagjes dus 3 laagjes is echt noodzakelijk.



Ach na 3 laagjes zag het er best leuk uit, maar tja,.. Ik heb tenslotte niet voor niets van de vorige week, het een en ander, aan Tools aangeschaft om lekker aan de slag te gaan met mijn nagels. In elke geval heb ik ze niet gekocht als lade vulling en leren doe ik nu eenmaal het makkelijkste door te . juist Ja ...DOEN!

Ik zocht een leuke foto op op het internet, ter inspiratie Ik besloot wel alvast alle spulletjes van te voren klaar te leggen. Les 1 treed direct in werking: Leg altijd je spullen van te voren klaar! Met natte nagels iets pakken uit een laatje of tasje...is helemaal niet handig!


Pincet, penseeltje, nagelschaartje met ronde bladen...


Striping tape. glitters en een aantal strass steentjes!...

Na even diep in trance en met het puntje van mijn tong uit mijn mond, zeer geconcentreerd bezig te zijn geweest.Stevig zweten, dus! Nadat ik ook nog de kat een soort "duw met mijn elleboog onder zijn kont" te hebben moeten geven vanwege zijn stierlijk, vervelende bemoeizucht , zie je het resultaat op de onderstaande foto's.




Ik heb behoorlijk getwijfeld maf ik dit wel op mijn blog zou plaatsen, Ik lees en bekijk zo veel blogs met prachtige nail arts maar ... Ik ben best poepie tevreden met het resultaat van mijn nieuwe poging...
Eigenlijk denk ik dat ik het best wel ga leren, stapje voor stapje...


 Opvallend vind ik eigenlijk wel dat ik heel erg graag roze nagellak draag. meestal wat zachtere roze tinten bij kortere nagels en knal kleuren bij langere nagels...Hierdoor kijk ik toch wel altijd het allereerste in de winkel bij die prachtige kleur. Ik beloof jullie daarom nu, hierbij dan ook een totaal andere kleur bij mijn volgende nagellak artikel!

Welke kleur nagellak draag jij erg graag?

29 opmerkingen:

  1. Ziet er perfect uit Petra! Blijft die striping tape een beetje zitten? Ik vind het erg leuk uitgepakt! Ben nieuwsgierig naar je volgende nailart, heb zo'n vermoeden dat dat nooit lang op zich laat wachten! En tja..welke nagellak kleur draag ik graag! Eigenlijk alle kleuren wel. Van heel lief licht naar lekker knallend donker! Ligt aan de lengte van mijn nagels inderdaad! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, de striping tape blijft heel goed zitten, beter dan ik verwacht had...Ik heb het wel afgelakt met een topcoat natuurlijk...de volgende nail art heb ik al gemaakt en is totaal anders...( met oa de witte lak van perfect touch) Ik draag ook opvallendere kleuren naarmate mijn nagels langer zijn...( ben echt een muppet schijnbaar op dat gebied, maar alla!..hoe ouder hoe gekker,zullen we maar zeggen)

      Verwijderen
  2. Petra wat leuk gedaan! Ik heb echt totaal niet het geduld voor nail art :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Elke keer een klein stukje, het emeste ongeduld zit bij elke keer toch in het laten drogen....

      Verwijderen
  3. heerlijke nailart. Roze kleurtje is ook echt een beauty.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de kleur is inderdaad heel erg mooi, alleen zonde dat hij niet zo heel best dekt, maar dat heb je wel vaker merk ik met al die lichte kleurtjes...echt jammer!

      Verwijderen
  4. Wauw wat een prachtige nail art! Hij ziet er zo mooi uit! Daar kun je inderdaad heel trots op zijn, ik ben blij dat je hem gedeeld hebt:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben er ook best nog steeds trots op, ( ook al is hij al van mijn nagels af ondertussen ) ...dank je wel voor je lieve reactie...

      Verwijderen
  5. Wauw Petra dit heb je echt super mooi gedaan. De kleur van de lak ziet er ook zo schattig uit en dan met dat zilveren, voel je je net een prinsesje! erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, ik ben gek op bling en goud zilver en glitters...roze en paars vind ik ook echt geweldig leuk altijd! De kleur van de lak is inderdaad erg mooi, alleen dekt hij niet zo ebst en dat is wel altijd een groot nadeel...

      Verwijderen
  6. wauw wat en geweldige combi!!! :D Super leuk die roze nagellak!! Ik draag het liefst roze , rood , paars... Maar ik lak niet vaak mijn nagels... :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik draag zelf vaak roze tinten, lichtere als mijn nagels wat korter zijn en knalroze als ze langer zijn...je gaat het niet geloven, maar ik ahd een flesje rode nagellak, ( ik wist niet wat ik zag van de week )

      Verwijderen
  7. Wauww Petra dit heb je erg mooi gedaan!!
    Ik kan dit echt niet en heb er ook geen geduld voor :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eigenlijk dacht ik ook niet dat ik het zou kunnen, maar het gaat elke keer een stukje beter en makkelijk, het is wel onwijs leuk om te doen, merk ik....

      Verwijderen
  8. Ik vind het resultaat heel mooi! Leuk gedaan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, het ziet er prachtig uit! Ik ben jaloers op je skills!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, het is erg leuk om te doen en daar gaat het tenslotte om...

      Verwijderen
  10. Joh, twijfel?? Nergens voor nodig! Vind de combi roze en zilveren striping tape echt super geslaagd. Je gaat vooruit! Lekker blijven 'practisen' :-D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik blijf lekker "practisen", ik vind het heel erg leuk om te doen...ik leer elke keer weer wat nieuws erbij en lijkt het nergens op begin ik gewoon weer opnieuw...

      Verwijderen
  11. Wauw wat mooi! Je kan dit echt goed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Valt wel mee, ik ben nog aan het oefenen en soms maak ik er een blogje van...het is namelijk wel erg leuk om te doen, merk ik!

      Verwijderen
  12. Ik vind het heel mooi gedaan, mooie combinatie roze en zilver :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond de combinatie zelf ook wel erg mooi...iets wat wel bij mij zelfpast...

      Verwijderen
  13. Wat een mooi, lief kleurtje dat roze! Ik vind deze nail art er echt classy uitzien, je hoefde dus helemaal niet te twijfelen om hem op je blog te posten, hij is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De kleur vind ik inderdaad ook heel erg lief, het gaat inderdaad steeds beter na al het oefenen...

      Verwijderen
  14. Mooi. Schoonheid door het simpele.

    BeantwoordenVerwijderen