dinsdag 24 februari 2015

Ohhhh I have a crush on Miss Sporty, Rose Galaxy..


Vandaag wil de ik jullie graag laten zien van welke nagellak mijn hartje een klein slagje oversloeg  toen ik hem voor het eerst zag op een blog. Het was een lief uitziende poederroze nagellak van Miss Sporty. De lak is een van de lakken uit de "Crush on You 3D texture nagellak". Het is van de lakken met een liquid sand textuur. Deze poederroze lak kreeg de hemelse naam Rose Galaxy mee.






Toen ik 2 weken terug bij Etos was zag ik hem staan in het schap. Ik besloot hem mee te nemen naar huis! Thuis aangekomen kon ik haast niet wachten om hem te gaan proberen. Zo lief vond ik hem eruit zien..




Het flesje van deze nagellak van Miss Sporty ziet er het hetzelfde uit als normaal, de typische kleine bolle flesjes. De flesjes hebben een  inhoud van 7ml. Dat vind ik echt prima, want vaak maak ik een nagellak niet helemaal op. het flesje heeft een zwart dopje, met zilveren letters erop gedrukt.





Woww, de lak heeft een diamanten glinstering in zijn textuur. Heerlijk fris en ondanks dat deze tint roze een zacht kleur is heeft deze pastelkleurige lak door de diamanten glinstering een  toch wel een soort van winterse uitstraling.  De tint is lief vrouwelijk en ook wel wat chique.



Jammergenoeg dekt hij niet naar mijn zin voldoende in 2 laagjes dus smeer ik 3 laagjes op mijn nagels om het door mijn, O zo gewenste effect te krijgen. het kwastje is behoorlijk rond en hierdoor vind ik het een fijne manier om het op mijn nagels aan te brengen..



Hoe vreemd het ook mag klinken, tenslotte was ik nooit zo gek op Liquid  Sand textuur lakken. Het voelt gewoon altijd wat vreemd aan op je nagels. Ook het verwijderen gaat natuurlijk altijd wat lastiger.  




Ik vind hem veel mooier als dat ik aanvankelijk vermoedde en is voor mij een echte streling voor mijn oog...En ook onze "bemoei" poes was behoorlijk geboeid door de tint!

Deze Miss Sporty 3D texture nagellak kocht ik bij de Etos voor €1,99.

Draag jij nog Liquid sand nagellakken?

28 opmerkingen:

  1. Wat een schitterend lakje, lief kleurtje! Ik heb wel wat sand lakjes maar draag ze te weinig! Wanneer ik haast heb wil ik er nog wel een 1 pakken want door de texture zie je niet snel als je je vingers niet lang genoeg hebt laten drogen en dan per ongeluk stoot ofzo! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat gaat inderdaad heel goed als je haast hebt...ik ben niet zo van de sand lakken,maar vond de kleur zo onwijs mooi!

      Verwijderen
  2. Wauw, heel erg mooi lakje! Ik heb alleen een OPI Liquid Sand lakje, ook prachtig Liefs Carmen ourbeautythings.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel.Ik ben nooit zo gek op Sand lakken geweest, het voelt vreemd aan, maar deze vond ik heel erg mooi!

      Verwijderen
  3. De kleur vind ik erg mooi, maar liquid sand vind ik een heel vervelende structuur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de structuur is inderdaad niet geweldig om te verwijderen, maar ik moet zeggen bij deze viek het gelukkig nog wel mee..maar er zitten er bij, dan baal je als een stekker....

      Verwijderen
  4. Prachtig lakje!
    Ik heb deze ook gekregen van jou in de Swap of ben ik verkeerd? Moet het nog allemaal uittesten & nu ik ziek ben gaat dat niet (zucht) :(
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad hetzelfde kleur lakje, ik was er helemaal " In Love op"ik kon het niet laten om hem ook te kopen...

      Verwijderen
  5. Wat een mooie kleur! Ik dacht eerst bemoei poes huh wat bedoelt ze daarmee en toen na goed kijken zag ik het haha, erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij was niet weg te slaan bij mij,uit de buurt ( altijd bemoeit hij zich er mee en zie ik bv een puntje van de staart in een hoekje op de foto of zoals hier een schaduw... )vandaar bemoei poes!

      Verwijderen
  6. Wat een schattig lachje, lijkt beetje op een sand lakje.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk lakje is dit! Haha die laatste foto is ook wel heel grappig met de schaduw van de poes op de achtergrond.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi, het is echt een bemoeipoes, overal zit hij bij met zijn neus!

      Verwijderen
  8. wauw wat een mooie lakje !!! :) haha je bemoei poes... en die foto!! Geweldig! :P ... Ik ben zelf niet echt dol op dit soort lakjes. Maar hé smaken verschillen!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, wij hebben 4 poezen, maar deze zit overal met zijn grote neus bij....en stug blijven zitten he? haha!

      Verwijderen
  9. Wauw, ik kan begrijpen dat je deze lak hebt gekocht! Wat een pareltje! Ik dacht al dat ik iets raars zag op die laatste foto, hahah!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zat mij echt te ergeren aan hem tijdens de fotos maken, stuurde hem steeds weg en dan draaide ik mij om en ja hoor, daar zat hij weer....dan maar zo...ik vond het wel iets hebben...

      Verwijderen
  10. Wat een lief lakje! Ik vind hem wel een heel lief kleurtje hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond hem ook echt snoezig, ik was er helemaal verliefd op...

      Verwijderen
  11. een erg mooi kleurtje ♥ de laatste foto is leuk, haha nieuwsgierige poes xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha dat kan je wel zeggen ....de kleine nieuwsneus....

      Verwijderen
  12. Wat een leuk en mooi lakje. Het is zo'n lief lakje :) wel een crime om eraf te halen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. meestal wel maar ikmoet heel eerlijk zeggen, bij deze viel het mee, soms is het veel lastiger...maar vingers in het potje en weken met die handel!

      Verwijderen
  13. wat een mooi lakje! Prachtige kleur ook. Maar ik ben het met je eens, dat ''liquid sand'' textuurtje is ook niet zo aan mij besteed.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aan mij ook niet, maar ik vond deze zo ontzettend leuk van kleur, dat ik de textuur wel op de koop toe moest nemen...verliefd he? daar doe je dan niets aan!..

      Verwijderen