maandag 19 januari 2015

Tools; True spirit- Nagellakdroger.Als ik iets leuk vind om te testen, dan staan de Beautytools eigenlijk wel heel hoog genoteerd. Regelmatig kom ik van die handigheidjes tegen waarvan ik denk: Zou dit nu echt werken of heel erg handig zijn? Een paar dagen terug kwam ik,  in het 50 % korting schap bij Kruidvat, deze nagellakdroger tegen. Omdat de prijs nu niet was van..Tjongejonge Hier ga ik failliet aan, als het niets is, besloot ik hem mee te nemen en eens te gaan proberen.


Op de zijkant van het doosje staat een duidelijke gebruiksaanwijzing, Zowel in geschreven tekst als in pictogrammen.Handig want het kan niet missen wat je moet doen en hoe het werkt.Ook staat er op beschreven dat de nagellakdroger werkt op 2 AA batterijen. 


Als je de nagellakdroger uit de verpakking haalt zie je dat het een soort bolletje is. met aan de bovenkant een soort roostertje.Aan de onderzijde zit een schuifklepje , daar gaan de batterijen in. In het vakje zelf kan je zien, in welke richting deze er in moeten. Het klepje sluit makkelijk weer af. Ook zitten er aan de onderzijde 4 anti slip puntjes bevestigd.


Nu schijnt volgens de verpakking een kind de was te kunnen doen. En ik leg mijn vingers eronder. En druk op de bodem van de nagellakdroger.


Ik moet zeggen het werkt inderdaad. De ventilator gaat draaien. En maakt een zacht brommend geluid, in elk geval niet irritant om te horen. De droger blaast de koude lucht over mijn vingers.De nagellak is inderdaad wel; sneller droog met deze nagellakdroger. Wel vind ik dat je wat hard moet drukken om het drogertje te activeren. Ik heb geen miskoop gehad aan dit kleinigheidje, maar ik ben ook niet overdonderd door de perfecte werking..

Ik kocht dit grappige hebbedingetje voor 2 euro bij Kruidvat.
Volgens de verpakking zijnde nagellakdrogertjes te verkrijgen in 2 kleuren, ..roze en zwart..
Bij het filiaal waar ik deze vond hadden ze alleen een roze.

Was jij al bekend met dit soort nagellak drogertjes?
( Momenteel ben ik een minder leuke bekende van mij tegengekomen, genaamd Griep. Mijn excuus voor mijn minimale activiteit en reacties op jullie artikelen)

23 opmerkingen:

 1. Ik heb ook zo'n dingetje gehad, ik vond het alleen niet zo nuttig.. En eterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. beterschap.! ♥ ik heb zelf ook een nagellakdrogertje gehad, maar ik vond het er niet makkelijker op worden. deze was dus vrij snel weer verdwenen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig, maar ik denk dat het voor mij niet nodig is om zo'n apparaatje aan te schaffen.

  Liefs Agneta

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad een grappig hebbedingetje! Ik denk alleen niet dat ik het er heel vaak bij zal pakken (als het niet heel snel droogt). Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem hier ook liggen, maar gebruik het eingelijk nauwelijks meer. Het heeft wel een beetje effect maar ook niet super. Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig dingetje, voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, met één keer gebruik heb je het plezier er wel weer uit :) Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor dat prijsje klinkt die wel goed, ik ga eens van de week kijken of ik 'm kan vinden! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ook een nagellakdroger, maar merk persoonlijk niet heel veel verschil met de droogtijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit soort gadget vind ik ook altijd leuk om te proberen. Misschien wel handig om erbij te hebben als je haast hebt. Ik zou voor de roze variant gaan. Beterschap! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb zelf een tijdje geleden er één meegenomen bij de Action. Ik twijfel alleen nog steeds of die het wel echt sneller laat drogen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beterschap lieve Petra :) Nou leuk dat je dit hebbedingetje hebt gereviewt :) Was zelf al nieuwsgierig, maar in ieder geval weet ik nu dat ik het niet hoef te kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb ook nog z'n nagellak drogertje gehad & ik vind het totaal niet werken, en ik heb het meteen in de prullenmand gegooid :)!
  Veel beterschap knufj X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk ding, verrassend dat hij wel sneller droogt. Veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah rottige griep ook. Beterschap! Ik heb deze dingen overigens ook een paar keer bekeken maar dacht steeds dat er nooit genoeg kracht uit zou komen om mijn nagels echt droog te krijgen. Maar dat valt mee lees ik?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijn crps hand kan ik hier toch niet onder doen, helaas! Anders had ik het misschien wel gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk voor de heb en leuk kleurtje ook ;). Ik laat mijn nagellak altijd op de natuurlijke wijze drogen. Duurt misschien wel iets langer maar vaak kijk ik dan een serie en voordat ik het weet is het alweer droog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Beterschap Petra! Wat lijkt mij dit een leuke dingetje, ik heb nog wel eens last dat ik zo een kluns ben die niet kan wachten totdat mijn nagels droog zijn. Misschien is dit wel iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb ook z'n droger. Je moet inderdaad vrij hard drukken. Na twe minuten dat gezoem om mijn oren ben ik wel klaar haha! Geen succes voor mij. Vervelend Petra, heel veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wel handig ik heb vaak het geduld niet voor dat mijn nagellak helemaal droog is, wens je veel beterschap xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik ben echt ellende met nagellak omdat ik niet stil kan blijven zitten nadat ik ze heb gelakt. Misschien dat dit dan een oplossing kan zijn haha

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat leuk dat je dit hebt kunnen scoren met 50% korting! Ik heb dit nog nooit zien staan in Kruidvat, tijd om mijn ogen echt open te houden als ik daar rondloop! Altijd handig als je nagellak zo rapper droogt!

  BeantwoordenVerwijderen