woensdag 28 januari 2015

Essence, Extra long lasting Eyeliner pen


Eyeliner is is nu echt een product, daar kan je mee door een deur of juist helemaal niet. In de loop der jaren heb ik er heel wat uitgeprobeerd.En mijn persoonlijke voorkeur gaat wel uit naar het "ouderwetse" kwastje. Met bibberhanden is dit niet echt een aanrader om aan te brengen. Toch weet ik wel dat oefening kunst baart en zeker met eyeliner aan brengen is dat echt zo.

Regelmatig heb ik al iets gelezen over de eyeliner pen van Essence.Ik moest zeggen het zag er best goed en handig uit. Maar dit houd natuurlijk niet in dat ik dat ook vind of zo ervaar.
Ben je benieuwd naar wat mijn mening over dit product van Essence is, lees dan nog eventjes door..


De eyeliner pen is een stiftje, waar je makkelijker een lijntje mee kunt trekken. Hij is volgend de tekst extra longlasting .Meestal trek ik van zulke termen wel een beetje kritisch mijn linker wenkbrauw op. Het blijken helaas toch vaak loze kreten te zijn. Ik ben dus erg benieuwd of dit daadwerkelijk zo is..Het product heeft een inhoud van 1 ml en is 12 maanden houdbaar.



De eyeliner pen heeft een smal uitlopend puntje..het puntje voelt zacht aan en dat is natuurlijk erg aangenaam op de tere huid van je oogleden.

De pen trekt een keurig lijntje, niet te dik, maar ook niet extreem dun. De kleur van het pigment is goed, maar wat mij betreft mag het altijd nog net iets zwarter..



Hier op mijn hand zie je dat ik een enkel streepje heb getrokken en niet meerdere over elkaar.



Het lijntje wat ik op mijn ooglid heb getrokken , ziet er keurig strak uit. Het had wat mij betreft wel donkerder mogen zijn. Het resultaat is echt wel dik voldoende. Ik vind het wel even wennen om een pen te gebruiken in plaats van een vloeibare eyeliner met een kwastje...


Conclusie:

Ik heb deze eyeliner als erg handig en prettig in gebruik ervaren. Al moest ik wel even wennen aan het aanbrengen met de stift. De eyeliner blijft inderdaad erg lang op de huid zichtbaar. Het Extra longlasting  is dus geen loze kreet, Ik had namelijk het een en ander onder de kraan afgespoeld en de lijn was nog steeds zichtbaar. Dit is natuurlijk een groot pluspunt.


Deze Essence eyeliner kun je aanschaffen bij Kruidvat en Trekpleister. 
Hij heeft de prijs gekregen van  2,59

Vind jij het lastig om een eyeliner te gebruiken?

47 opmerkingen:

  1. Deze van Essence heb ik ook. Ik ben er heel tevreden over. Ik zet hem wat breder aan. Voor mij krijgt hij een 10 op 10.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze lijkt me goed. Ik heb echt altijd moeite om een goede eyeliner te vinden. L'Oreal schijnt ook een fijne te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eyeliner is inderdaad est een lastig product om een fijne te vinden , omdat het ook voor iedereen heel anders is...

      Verwijderen
  3. Oh dat is wel een goeie! Gebruik altijd dit soort pennen voor een lijntje onder de ogen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie eye liner! Ik gebruik al jaren hetzelfde merk omdat ik het erg moeilijk vind om een ander merk te vinden wat net zo fijn is. Maar deze ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ken het eyeliner dilemma, heb er echt al veel geprobeerd in de loop der jarten...voor dezeprijs is het het proberen echt wel waard!

      Verwijderen
  5. Dit lijkt me een hele fijne eyeliner, deze wil ik wel eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij is erg fijn, ook al moest ik wel even wennen aan het idee van een pen.

      Verwijderen
  6. Ziet er goed uit! Deze heb ik nog niet uitgeprobeerd!

    Liefs

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij is erg prettig in gebruik...Ik vind hem best handig!

      Verwijderen
  7. Klinkt goed! zelf gebruik ik de laatste tijd altijd gel eyeliner! Wat ik ook handig vind met aanbrengen
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een gel eyeliner is ook erg fijn vooral omdat je de kleur intensiteit er zelf goed mee kunt bepalen...

      Verwijderen
  8. Hij lijkt mij heel fijn. Ik ben zelf niet zo goed met eyeliner, in geen enkele variant!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet uit eigen ervaring dat het echt een kwestie van oefenen is,,,toen ik voor het eerst een eyeliner ging gebruiken leek het wel of ik op oorlogspag was geweest, wat zag het er uit hihihi...rampzalig!

      Verwijderen
  9. Ik vind dit aanbrengen erg lastig.... Doe je deze eyeliner precies boven je wimpers? Ik heb namelijk deze... ook of een andere variant maar nog niet geprobeerd... En doe je dit ook onder ? Of alleen aan de bovenkant? Verder leuke review!!! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aanbrengen is inderdaad niet heel erg makkelijk en het is echt een kwestie van veel oefenen, Deze eyeliner breng je aan op de bovenzijde van je wimpers, op het bewegend ooglid, zo strak mogelijk tegen de haartjes van je wimpers aan...Zelf doe ik altijd een oog dicht en probeer het in een handeling te doen, (dat lukt niet altijd als je net begint met eyeliner opbrengen ) Hierdoor is het soms makkelijker om stukje voor stukje te doen...Zelf begin ik dan altijd in het midden en dan naar de buitenkant...het stukje vanaf het midden naar naar de binnenkant van het oog doe ik dan het laatste.
      Aan de onder zijde van het oog kan je ook eyeliner aan brengen, ook hier doe je dit aan de onderzijde van de wimpers, zeker niet op de waterlijn. Ook hier kan je de eyeliner aanbrengen tegen de wimperharen aan of er tussen...Zelf doe ik dit altijd door piepkleine stipjes aan te brengen tussen de haartjes.( als je er veel van doet lijkt het namelijk een soort dun lijntje) De meeste dames gebruiken geen eyeliner aan de onderzijde van de wimpers, omdat het je ogen optisch behoorlijk kan verkleinen. maar ook omdat een zwart strak lijntje onder je oog een harde uitdrukking kan geven. Ik hoop dat het je nu iets duidelijker is geworden, als je meer vragen erover hebt hoor ik deze natuurlijk weer graag van je..
      groetjes Petra

      Verwijderen
  10. Die lijkt me nou best het proberen waard, bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is het proberen natuurlijk altijd waard, tenslotte is de prijs leuk en geen gestunt met een kwastje wat natuurlijk precies niet doet wat jij graag wilt!

      Verwijderen
  11. Aaah ik vind eyeliner echt heel moeilijk. Ik kan het wel hoor, maar ik heb de laatste tijd heel erg last van trillerige handen, dat maakt het wat moeilijker. De eyeliner van Essence heb ik nog nooit geprobeerd trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ken het, ook ik heb regelmatig last van trillerige handen en dan is het erg moeilijk om het aan te brengen, vaak heb ik wel gemerkt als ik mij er even niet zo op focus, ik dan minder trillende handen heb en het dan toch wel makkelijk gaat...maar het blijft lastig om het soms aan te brengen...

      Verwijderen
  12. Klinkt goed! Al had hij inderdaad nog wel wat zwarter gemogen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja, ik ben ook wel van het behoorlijk zwart vandaar dat ik dat ook beschreef...

      Verwijderen
  13. Van mij mag het pigment ook net iets zwarter. Wat fijn dat hij zolang blijft zitten! Ik kan me voorstellen dat je even moet wennen om dit met een stiftje aan te brengen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad wennen om met een stiftje dit aan te brengen, maar alles went...ja de intensiteit van het zwart had van mij veel meer mogen zijn...

      Verwijderen
  14. Ik werk persoonlijk wel graag met een felt-tip pen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het is erg prettig, maar na jaren een kwastje is het even wennen voor mij...maar het werkt wel prettig...

      Verwijderen
  15. Lijkt mij een fijne eyeliner! Zelf ben ik alleen nog steeds aan het oefenen om het goed aan te brengen, want momenteel ziet het er nog alles behalve netjes uit haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. geeft toch niets, het is echt een kwestie van heel veel oefenen en ineens heb je dan de slag gewoon te pakken, echt waar!

      Verwijderen
  16. Mooie eyeliner pen :) Ik ben ook dol op die van Essence!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik moet er nog aan wennen, vanmorgen kwam gewoon weer het kwastje uit het laatje hoor...gewoontedier als ik ben...

      Verwijderen
  17. Ik heb hem ook maar stiekem pak ik toch weer mijn Essence Matt Liquid Eyeliner.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, tja Wendy, schijnbaar zijn we gewoon gewoontediertjes...ik greep vanochtend ook gewoon weer het kwastje uit mijn laatjes... ( maar hij is haast op en aangezien ik geen3 of 4 zelfde open eyeliners of mascaras heb, moet ik er toch binnenkort echt aan.

      Verwijderen
  18. Wat klinkt deze fijn, hij ziet er ook goed uit! Zelf gebruik ik graag de Liquid Ink waterproof eyeliner van Essence, echt een groot favoriet! Trouwens, jij kan ook naar het BFF Event als je dat wilt, het is nu voor alle leeftijden! Ik denk... zeg het nog eventjes omdat het je ook leuk leek om daar heen te gaan. :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je dit aan mij laat weten, ik ga even kijken of ik mijn buurvrouw mee krijg hiernaar toe...( we hebben van de week afgesproken om dit jaar samen naar de HHB te gaan...) ;lief dat je er aan hebt gedacht, dank je wel...xx

      Verwijderen
  19. Reacties
    1. Ik moest er even aan wennen dat wel,maar hij is inderdaad wel fijn in gebruik...

      Verwijderen
  20. Deze klinkt erg fijn, door zelf veel te oefenen ben ik gelukkig nu ook handiger geworden met eyeliner en heb ik binnen NoTime een lijntje :)
    Ik gebruik nog altijd z'n stiftte maar om het nog intenser zwart te creëren gebruik ik liquide eyeliner van Essence die is echt zwart en blijft een heledag mooi zitten!
    X fijne rieview

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. leuk om te lezen dat het inderdaad loont om te oefenen met eyeliner, het gaat dan ook echt steeds makkelijker...Ik ga de liquid eyeliner van essence zeker in gedachten houden, Op dit moment gebruik ik er eentje van Elf en die is ook erg fijn...
      xx

      Verwijderen
  21. Lijkt me ook even wennen! Lijkt me wel een fijn product :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad even wenne, maar ach dat komt altijd helemaal goed....hij is erg handig in gebruik!

      Verwijderen
  22. ik heb hem ook en als ik hem donkerder wil ga ik er gewoon een tweede keer over. Heel fijne eyeliner!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, om hem donkerder te maken, is het handig om hem 2 keer over elkaar te gebruiken..

      Verwijderen
  23. Leuk prijsje om er eens mee te gaan experimenteren! Tot nu toe gebruik ik geen eyeliner ;-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad een erg leuk prijsje om iets een te gaan proberen...lekker aan de slag ermee, we hebben echt nog zat uit te proberen en te ontdekken tenslotte ;-) xx

      Verwijderen
  24. heb deze ook en vind hem erg fijn in gebruik. maar vind wel dat ze snel uitgedroogd zijn xx

    BeantwoordenVerwijderen