dinsdag 9 december 2014

Zomaar tussendoor....omdat ik er blij van werd!

Zomaar , even leuk tussendoor, een paar kleine momentjes uit mijn leven...
Kleine fijne dingen waar ik heel erg van geniet . waar ik blij van word...

Het zijn de kleine dingen die het doen, en dat is ook echt zo, heb ik in de loop der jaren geleerd. Vaak vergeten wij in deze drukke hectische tijd in deze maatschappij de leuke dingen en zijn we geneigd deze leuke dingen als normaal te zien...

Kijk je even mee naar de kleine dingen die mij deze week hebben laten realiseren dat ik ondanks een aantal mindere zaken ook een fijn, relaxt leven heb?
Donderdagavond was ik op een Sinterklaas workshop bij La Place. Het was erg leuk, gezellig, maar vooral erg lekker wat wij er maakte. De recepten die ik mee kreeg zitten in een map opgeborgen voor volgend jaar.

Vrijdagmorgen had ik een Smurfje in mijn schoen. Ik had al een paar keer gezegd dat ik er graag een in mijn schoen wilde hebben van Sinterklaas.. Wat heeft Sinterklaas goed geluisterd naar mijn wensje en met liefde een smurfje voor mij gezocht...

Vrijdag morgen bracht postpiet een onwijs grote verrassing naar mij.  In de envelop zat een prachtig notitieboekje en een bijpassende pen...ik ben er heel blij mee, Dank U Sinterklaasje!

Mijn man en ik, vonden dat het op een koude dag dat het echt tijd was voor winterkost, en hierdoor kozen wij voor Tuinbonen, met spekjes en uien en gebakken aardappeltjes...erg lekker!

Ook ontving ik Zaterdag het onwijs leuke pakketje wat ik bij de Winactie van Shannon had gewonnen.Het pakje rook zo lekker dat de postbode aan mij vroeg wat er in zat,... Het bleken de badbruis hartjes te zijn die Shannon als verrassing in de doos had gedaan. Ook zat er een onwijs mooi Lipstick van Catrice in als verrassing. Deze ga ik in deze week alvast uitgebreid laten zien op "heelgewoondagelijks"

Zaterdagmiddag kwam "mijn kleine, grote vriendin" Jede helpen met de kerstboom versieren. het was heel gezellig, alleen probeerde zij wel om mijn smurfje te kidnappen naar haar eigen huis..

Nadat ze weg was bleek mijn pot chocolade ballen helemaal schoon leeg te zijn, de papiertjes had ze wel netjes terug gedaan in het potje. Hmmm, ze is schijnbaar een echte all- round assistente in de dop...maar wel een assistente die de oren van je kop kwekt een een dikke glimlach om je mond doet verschijnen...

Neem jij vaak bewust de tijd om stil te staan bij de kleine dingen die het doen?

24 opmerkingen:

 1. Wat leuk om dit te lezen & te bekijken :)
  Oo Soo Cute smurfje :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Smurfje is zo grappig , ik moest lachen hoor.....

   Verwijderen
 2. Het zijn juist de kleine dingen die het leven leuk maakt! Alleen vergeten we er soms even bij stil te staan! Fijne dag, Xxx Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha kinderen zijn zo slim 😉. Leuk om even stil te staan bij de dagelijks mooie dingen. Ik geniet ook vaak van de kleine dingen en eigenlijk vooral alles wat betreft mijn dochtertje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jede is mijn 3 jarige buurmeisje, en ze komt heel vaak even langs, kletsen...beetje knutselen, ...wat te snoepen halen...echt grappig!

   Verwijderen
 4. Leuk om te zien en super lief dat Jede je heeft mee geholpen en tja wees blij dat ze de lege papiertjes nog in het potje heeft terug gedaan haha :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, het is een kleine dondersteen, en dat is zo grappig....3 jaar is zo een leuke leeftijd ( vind ik )

   Verwijderen
 5. Oe ja, heerlijk, echte winterkostjes :) mooie smurf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kleine dingen in 't leven doen het ' em :) Leuk overzichtje! Mooi pakketje heb je gewonnen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk overzicht! Stiekem is de geur die je rook Paco Robanne Lady Million, omdat dat de geur van mij is op dit moment besloot ik hem erbij te spuiten als extra touch! De bruishartjes ruiken trouwens naar rozen! Nogmaals heel veel plezier ermee! Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi dank je wel, ...het rook echt lekker, dat vond de mijnheer van de post dus ook...

   Verwijderen
 8. Jaaaa, winterkost, lekker :-) En een Sinterklaas workshop, wat leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben benieuwd naar die lipstick van Catrice die je voor ons gaat reviewen!
  Wat lief dat Jede meehielp met versieren! Wel stout dat ze je smurfje wou kidnappen! Ik zou dat even gaan doorgeven aan Sinterklaas hoor! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, Jede probeerd altijd van alles mee naar haar eigen huis mee te slepen....ze is altijd zo ondeugend, ( vind ik wel grappig)

   Verwijderen
 10. Wat leuk om dit te lezen!! dat smurfje is zoo leuk!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh, de smurf ziet er keilief uit! Ik sta met enige regelmaat stil bij de kleine dingen in het leven. Ik heb enkele jaren geleden een whiplash gehad. Ik ben toen zo ontzettend teruggefloten door mijn lijf dat ik niet meer alles kan zoals voorheen. Dan ga je de kleine dingen in het leven ontzettend waarderen. Gek eigenlijk hè, dat er soms eerst iets moet gebeuren voordat je je dat realiseert.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad heel raar dat er eerst iets moet gebeuren voor je het allemaal beseft, hoe belangrijk zulke dingen kunnen zijn. Smurfje heb ik van mijn man gekregen, hij vertelde mij dat hij onwijs heeft gelachen onderweg naar huis met dat smurfje bij zich....

   Verwijderen
 12. Het zijn idd de kleine dingen die het doen en deze kleine dingen zijn geweldig ! Wat een schattig smurfieeee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Smurfieee zit helemaal gezellig in een hoekje van de bank..gewoon leuk!

   Verwijderen
 13. leuke foto's ♥ wat heb je een mooi pakketje gewonnen xx

  BeantwoordenVerwijderen