maandag 24 november 2014

Yves Rocher: Zwarte bessen....Handcreme & Lipbalsem.



Zelden heb ik het zo moeilijk gehad om mijzelf in te houden als met deze 2 producten van Yves Rocher! Haast 3 weken terug ontving ik deze artikelen namelijk thuis. Omdat ik de gewoonte heb om eerst bepaalde producten op te maken, moest ik dus wachten om ze te gaan gebruiken. 

Omdat ik al eerder mijn hartje verloren had aan een doucheproduct met Braam  van Yves Rocher verheugde ik mij dus extra  op deze producten.




Het zijn een handcrème en een lipbalsem uit de Limited Edition Kerstcollectie van Yves Rocher. Zij komen uit de productlijn Fruit Noirs, Dit zijn de zwarte vruchten variant uit deze productlijn.



De verpakkingen van beide producten hebben echt de allure die de titel "Kerstcollectie" verdiend. Heel intens donkerpaars en afgewerkt met goudkleurige details. Het ziet er heel mooi en feestelijk uit. 

Eigenlijk zou ik graag eerst, het een en ander vertellen over de handcrème.

Op de voorzijde van de plastic staande tube zie je een duidelijke foto van bramen.
Ook staat de hoeveelheid op de voorzijde vermeld. Dit is 75 ml. Niet extreem groot, maar ook zeker niet mini. 




Op de achterzijde een duidelijke product omschrijving en een lijstje met ingrediënten..
De crème is 12 maanden houdbaar na opening.



De tube heeft een klikdop, die stevig is en niet zwakjes oogt. Hij sluit erg goed af. Het gaatje waardoor de crème naar buiten komt is niet te groot.



De geur is een echte najaarsgeur. Hij ruikt niet te zoet en echt wel naar zwarte bosvruchten. De geur is duidelijk aanwezig, maar niet al te overheersend.

De handcrème is erg vloeibaar. Zelf vind ik hem iets te vloeibaar. Wel smeert hij heerlijk uit, trekt snel in mijn handen, voelt niet vettig aan en hydrateert goed. De geur blijft lekker lang aanwezig op je handen.. 



Het klinkt best goed, toch?


Nu eventjes over de lipbalsem! vind ik die ook zo prettig in gebruik?


Ook de lipbalsem heeft een chique uitstraling, met de donkere verpakking. Ook hier vind je de gouden afwerking in terug..Jammer is het wel dat de huls en het schroefgedeelte van de lipbalsem wit zijn en niet ook donkergekleurd. Dit vind ik toch wel iets minder netjes.

Op de achterzijde van de lipbalsem ook een lijstje met ingrediënten. Hij heeft een inhoud van 4 gr en is 6 maanden houdbaar na opening.


Als je de lipbalsem opent, dan komt je een heerlijk geur van zwarte najaarsvruchten tegemoet. De lipbalsem zelf is bordeaux rood van kleur. Hij  heeft een klein deukje aan de bovenzijde. Dit is wel handig,  het smeert wel prettig op je lippen.

 De lipbalsem geeft wel een heel licht kleurtje af als je hem opsmeert. De hoeveelheid  hiervan is eigenlijk zo goed als te verwaarlozen, want het past zich aan, aan je natuurlijke liptint.



De lipbalsem, ruikt wel naar zwarte vruchten, maar hij proeft er niet naar. Ik vind het wel prettig dat er geen smaakje aan zit. Hij voelt erg prettig aan, Zeker niet erg vettig. Hij verzorgd en beschermd ze wel.

De prijs, kwaliteit verhouding is erg goed. 

De handcrème heeft namelijk een vaste prijs van €2,50. De lipbalsem heeft even eens een vaste prijs bij Yves Rocher namelijk € 1, 95. Yves Rocher heeft diverse verzorgende varianten opgenomen in hun kerstcollectie, zodat het ook leuk is om zelf een setje samen te stellen..

Heb jij al producten uit de kerstcollectie van Yves Rocher geprobeerd?

26 opmerkingen:

  1. Zien er mooi uit! En Yves Rocher heb ik in de zomer weer herondekt met wat douchegels. Verder heb ik er nog geen producten van! Ik wil de winkel bij ons in Almere ook niet in want je gaat er zeker niet met lege handen de deur uit! En verzorgingsproducten heb ik echt nog genoeg! Maar als ik dit dan weer zie en lees......;-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het klinkt zo lekker! Heb hier ook wat van producten liggen maar moet eerst nog even de unboxing opnemen voor dat ik de producten "mag" gebruiken x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De verpakkingen zien er alleen al erg mooi uit. Het lijken me lekkere producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige producten!
    Ze zien er zo mooi uit, dat het bijna zonde is om ze te gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Inderdaad een beetje jammer van de witte stukken bij de lippenbalsem. Ik heb zelf een scrub van Yves Rocher met Braam, dus ik ben benieuwd of deze hetzelfde ruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg benieuwd naar de geur als ik zulke producten zie! Klinkt heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De producten zien er heel mooi uit! Ben benieuwd hoe ze ruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze geur is zó lekker, ik heb pas geleden ook ingeslagen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb de douchegel meegenomen! Ik vind de geur echt heeerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Beide producten klinken echt heel goed! De hele productlijn lijkt me erg aangenaam van textuur en geur.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben het meest benieuwd naar de geur van deze producten. Wie weet als ik op korte terijn nog in een YR winkel kom ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een super super super leuke verpakking hebben deze producten, ik ben echt benieuwd naar de geur, maar dat zal vast wel heerlijk zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik zou zelf ook liever de verpakking van de lipbalsem zwart ingekleurd zien. Voor de rest vind ik de verpakking wel heel mooi! Wat een prijsjes ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke producten! Ze zijn ook lekker goedkoop. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Klinkt erg goed (alleen als versiering zijn ze al mooi) en wat fijn dat ze lekker goedkoop zijn. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een fijne producten lijken mij het ! Mooie prijsjes ook! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Klinkt goed en de verpakkingen zijn inderdaad erg mooi, heerlijk kerstig al.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik ben super benieuwd geworden naar deze producten en de verpakking is ook erg mooi!! je hebt me echt nieuwsgierig gemaakt
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hmmmm... Wat heb je een mooie foto's helemaal in stijl :) Like it!!! Ik ruik de geur al, je hebt mij nieuwsgierig gemaakt ;) Is ook echt mooi voor onder de kerstboom!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. lijken me twee erg fijne producten ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een toffe verpakkingen! De geur van de handcrème lijkt me heerlijk! Het klinkt misschien gek, maar ik heb volgens mij nog nooit een product van Yves Rocher gehad. Oh, toch wel: één nagellakje. That's it.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Lijkt me een heerlijke collectie! Ik ben vooral benieuwd naar de glitter douchegel en body butter.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Deze producten klinken fijn! De verpakking ziet er ook leuk uit. De lipbalsems van Yves Rocher gebruik ik het liefst, dus deze met bessengeur ga ik zeker nog proberen.

    BeantwoordenVerwijderen