woensdag 26 november 2014

Onverwachte verrassing ...Johnny & Co, Forbidden love...

Bij tijd en wijle is mijn man best heel erg attent voor mij. Houd hij de deur voor mij open, geeft mijn jas aan of neemt een klein kadootje voor mij mee. De eerste 2 attente gedragingen zijn erg leuk, maar bij de 3e gaat het wel eens volledige mis..

Ik heb ook iets leuks meegenomen voor je blog. Hier ben je vast erg blij mee. klinkt het vrolijk door de kamer. Als hij het plastic tasje aan mij geeft van de aankopen die hij bij de Action heeft gedaan. Als ik in het tasje kijk, zwijg ik wijs. Mijn man heeft een geurtje voor mij gekocht. 

Het is een flacon Johnny & Co, Forbidden love. Het verleden heeft al vaker geleerd dat niet alles even geschikt is voor mij. Ik heb namelijk COPD en kan erg benauwd worden van bepaalde geuren.
Lees je even mee welke onverwachte verrassingen die ik nog meer bij deze flacon, eau de parfum kreeg?

De kartonnen verpakking van het geurtje is zilverkleurig met rood, en oogt goedkoop. Natuurlijk is dat helemaal niet erg vreemd, de geurtjes bij Action zijn best erg goedkoop. Er staat op de onderzijde van de verpakking een duidelijk lijstje met ingredienten.Het flesje heeft een rode panterprint op de plastic dop. De flacon zelf is een bolletje en heeft een spraymondje. De flacon heeft een inhoud van 100 ml. Is roze gekleurd en ruikt best erg lekker. Nu is dit natuurlijk wel mijn persoonlijke mening. 
Toch viel mij nog iets anders op terwijl ik de fotos aan het nemen was, van de verpakking. De producent van de geur is namelijk van Victory International. Een cosmetica bedrijf wat zijn hoofdkantoor gevestigd heeft in Kerkrade in Nederland. Ik zit verbaasd te kijken naar de website.
Nederlands?...Ze produceren ook cosmetica van Black Onyx & Indigo?...

Beide merken heb ik nog nooit van gehoord! Alhoewel zijn die doekjes waar ik mijn make up gedeeltelijk verwijder ook niet van een merk genaamd Onyx ? Ook die worden namelijk geproduceerd in Nederland. En de zwarte verpakkingen van de cosmetica van Action die lijkt wel heel erg op....?Om een heel lang verhaal kort te maken, Victory International heeft een missie die mij behoorlijk aanspreekt. Ze willen graag kwalitatief goede producten maken. 

Ook zijn zij ervan overtuigd dat echte schoonheid niet gekoppeld kan worden aan vuile handen. En hiervoor wijzen zij kinderarbeid en dierproeven nadrukkelijk af. Beide zaken zijn natuurlijk echt prima zaken!

Eerlijk gezegd ben ik ondertussen een beetje stil geworden, van de attentie die ik van mijn man kreeg voor mijn blog..Deze eau de Parfum is te koop bij Action voor € 2,85
16 opmerkingen:

 1. Wat lief!!!!! En gelukkig bevalt de geur je! Ik vind de geurtjes van de action echt prima qua prijsverhouding! Zitten hele goede dupes van duurdere merken tussen. Maar geurtjes zijn altijd bij iedereen verschillend. Is echt iets persoonlijks. ;-) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief zeg! Hopelijk blijft de geur je bevallen! Ik heb ook wel eens een geurtje van de Action gehad, redelijk goed. En fijn dat het in Nederland geproduceerd wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo val je nog eens lekker achterover van zijn attentie. Wel lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief van je man zeg. Ik heb ook een aantal geuren van de Action en vind ze vaak erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhhhh wat lief!!!!!! ���� wat een mooie parfum ook! Plaatje om naar te kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Parfum voor nog geen drie euro, hoe doen ze het?! Heel lief van je man, daar zou demijne niet aan denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, een verrassing met verschillende lagen. Lief en leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lieverd die man van je! Blij dat het dan ook nog eens in de smaak viel en je geen aanval bezorgde!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat super lief van je man! Ik heb dit geurtje ook en vind hem erg lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een lieve man heb je! Lijkt me een fijn parfum! En die prijs .... je vindt niet vaak parfums voor minder dan €3!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat lief van je man! Ik ben erg benieuwd naar de geur! Ik heb één geurtje van de Action die echt heerlijk is!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijkt me een lekker geurtje en wat super lief van je man!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je man is een schat! Lief hoor! Ik heb deze volgens mij ook eens gehad, maar dan in ene andere verpakking of versie ! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oo wat lief & wat een leuke verrassing :)
  De flacon vind ik wel erg mooi :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aahw wat lief dat je die kreeg! Ik heb deze parfum ook, al vind ik de geur niet zo heel lekker! X

  BeantwoordenVerwijderen