zaterdag 29 november 2014

Life care, ...Nagellak remover pads!

Toen ik net met dit blog begon ontdekte ik het potje nagellakremover. Toch ontdekte ik toendertijd nog een ander handigheidje waarmee het makkelijker werd om je nagellak te verwijderen. Ondertussen was ik van de week aan een nieuwe verpakking toe en terwijl ik in de rij voor de kassa stond te wachten, realiseerde ik mij dat ik er nog nooit iets over geschreven had. Waar ik het over heb? ..Euhhh ...Over nagellak remover pads, die ze bij Action verkopen.



Op de verpakking staat linksboven in de hoek een logo van een voor mij totaal onbekend merk, genaamd: Life care.. De vrepakking is gedeeltelijk van karton en gedeeltelijk van plastic. dit zit vast met 2 nietjes aan de zijkant. Erg goedkoop maar dat maakt niet zo veel uit! Je gooit het tenslotte toch weg.



Op de achterzijde staat in 3 talen beschreven wat het precies is, waar het voor dient. Ook staat er op beschreven dat het de nagelriemen verzorgt en de nagels niet uitdroogt. Ook staat erop dat het product geen aceton bevat en ook een een lijstje ingredienten staat duidelijk leesbaar op de achterzijde vermeld.



Als je de verpakking opmaakt zitten er 2 plastic ronde doosjes in met daarin per doosje 30 stuks nagellak removerpads. Er staat ook op dat deze een Strawberrygeur hebben. Ik weet dat er ook andere geuren verkrijgbaar zijn, maar ik heb ze in het filiaal waar ik deze kocht niet gezien.




Ook op de onderzijde van de plasticdoosjes weer een lijstje met ingredienten. 
De pads zijn na opening 3 maanden houdbaar...



Het doosje is van vrij zacht plastic, heeft een schroefdekseltje. Je ruikt direct een geurtje als je het doosje opendraait. Ik vind het geen Strawberry geur,hij is wel zoetig, maar het is ook zeker niet onaangenaam. Ik vind het wel erg prettig dat een nagellak remover product aangenaam geurt.



De nagellak pads zijn best wel dun, maar zijn niet van een heel zwak materiaal.
We voelen ze erg vettig aan. En dit voel je ook goed als je ze uit het potje pakt,vind ik.
Niet iedereen vind dit even prettig. 

Ik zelf vind dat ze hun werk best wel goed doen. Ook al verwijder je niet al de nagellak van al je vingers met een padje. Je hebt er echt wel 2 of 3 nodig per keer. Glitternagellak, en andere structuurlakjes verwijderen, dat lukt helaas niet heel makkelijk met deze pads...



Zelf vind ik het een fijne aanvulling bij de spulletjes om mijn nagels te verzorgen. De geur? Daar ben ik ook best wel over te spreken, net als over het feit dat ze geen aceton bevatten.Ze zijn erg zacht voor ja handen. erg prettig vind ik dat. Ook is het door de kleine ronde plastic potjes makkelijk mee te nemen bv op vakantie of in je handtas.. 

Deze nagellakremover pads zijn te koop bij Action en kosten € 0,99 per verpakking.

Gebruik jij wel eens nagellak remover pads?
En zo ja, welk merk gebruik jij erg graag?




46 opmerkingen:

  1. Deze heb ik ook in mijn tas zitten. En ik gebruik deze wanneer ik een nailart maak om mn dottingtool of kwastjes op schoon te maken. Om echt mijn nagellak er af te halen daar vind ik deze niet al te goed voor! Plus dat ze inderdaad heel vet zijn, vind ik zelf wat minder! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn inderdaad best wel erg vettig, maar zelf vind ik dat wel prettig op mijn nagels...op de een of andere manier heb ik de indruk dat ze toch wel wat droger aan het worden zijn...ook voor in je tas zijn ze superhandig...x

      Verwijderen
  2. Fijne review, deze lijken mij fijn om erbij te hebben. Ik gebruik sinds deze week dip & clean nail Polish remover waar ik ook erg blij en tevreden over ben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn best fijn om erbij te hebben, ook omdat ze best handig in 2 verpakkingen zitten...zodoenden drogen ze ook niet heel erg snel uit!...

      Verwijderen
  3. Ik heb eigenlijk altijd wel zo'n doosje in huis! En neem ze nu ook mee op vakantie. Heb ook eens zo'n doosje van de Hema gehad, ook erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. die van de Hema ken ik eigenlijk alleen van het zien, je leest er ook eigenlijk niet zo heel veel over...jammer

      Verwijderen
  4. Oh wat ideaal voor mij! Geen geklungel meer met een potje. Deze moet ik wel aanschaffen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. whihi houd op over dat potje, het is zo herkenbaar dat gerommel in een potje.... wist ik veel in het begin dat je remover in een potje had en ik zat maar te denken waar hebben die meiden het toch allemaal over... ;-)

      Verwijderen
  5. Deze lijken mij super handig voor op reis of voor onderweg in de tas!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn inderdaad heel erg handig vind ik, vooral om dat er niet zo een mega hoeveelheid in de verpakkingen zit...

      Verwijderen
  6. Ze klinken erg goed, en inderdaad ideaal om deze mee te nemen op reis of in je handtas :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar zijn ze inderdaad heel erg geschikt voor, nu neem ik zelden een tas mee, maar als je op vakantie gaat is het echt heel erg handig!

      Verwijderen
  7. Deze heb ik en ik vind ze erg fijn! Ik heb meestal zo'n potje in mijn tas zitten voor wanneer ik hele grote chips ontdek. Je hebt meer nodig inderdaad maar voor nood gevallen zijn ze ideaal.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vond ik ook, het is een heel fijne aanvulling op je handverzorgingsproducten en dat vind ik wel fijn dat het niet van die Mega verpakkingen zijn...

      Verwijderen
  8. Vooral voor op reis vind ik zulke pads echt heel handig! Ik koop er meestal gewoon van 't huismerk van onze supermarkt hier.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. voor op reis zijn ze zeker ideaal, hier bij de supermarkt heb ik helaas zulke dingen nog niet gezien, wel jammer eigenlijk!

      Verwijderen
  9. Ik had ze zelf ook een keer gebruikt! Ze waren echt super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben er heel erg blij mee, vooral omdat ze ook niet zo vies ruiken...soms stinkt die remover echt heel erg...

      Verwijderen
  10. Deze zijn zó fijn! Ik heb ooit op een vakantie in Istanbul een hele hoop met appelgeur ingeslagen, heerlijk.

    Liefs,

    Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Appelgeur heb ik inderdaad ook wel eens gehoord, maar ik heb ze hier nog niet gezien bij de action!

      Verwijderen
  11. Ze klinken best wel heel fijn! Jammer dat ik bijna nooit bij de Action kom!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt als je eens in de buurt komt van een Action,
      het is de moeite wel waard om het een en ander aan te schaffen van dit soort producten

      Verwijderen
  12. Fijn dat de geur niet zo'n sterke chemische geur bevat. Pluspunt :-) Enerzijds prettig dat er geen aceton inzit, anderzijds niet. Voor bijvoorbeeld glitter nagellak gebruik ik het liefste de meest 'agressieve' nagellakremover, haha. Tsja, soms hebben mijn nagels het zwaar te verduren ;-) Top dat het zo'n klein doosje is: ideaal om mee te nemen! Thanks voor je fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De geur is inderdaad een groot pluspunt, maar tja, die glitternagellak is wel zo een hardnekkig,als je het er eenmaal op hebt zitten...dat zou je haast niet meer gebruiken omdat je het er haast niet afkrijgt. ik zet mijn nagels haast in "de week" ( watje met aceton om mijn vingers heen om het een beetje op te lossen en eraf te krijgen) maar vrolijk word ik er niet van....ze zijn inderdaad ideaal om mee te nemen...

      Verwijderen
  13. Wat een fijne review! Deze wilde ik al een tijdje meenemen, maar ik twijfelde omdat ik dacht dat ie vast heel sterk zou ruiken. Maar nu weet ik zeker dat ik het volgende keer wel doe. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je herkent de geur niet als nagellak remover, ...ik zou zeggen probeer het een keertje voor die ene euro, ...ik denk dat de geur je verrast!.

      Verwijderen
  14. Reacties
    1. ze zijn erg prettig in gebruik en ook aangenaam voor je portomoneetje en dat vind ik ook heel wat waard!

      Verwijderen
  15. Klinkt goed, ze lijken me heel fijn in gebruik! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze\ zijn wel wat vettig, maar ik vind ze prettig in het gebruik en helemaal als je gewone nagellak op hebt!

      Verwijderen
  16. Ik hou nooit zo van remover pads, maaaaaar ze zijn wel echt super handig om mee te nemen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. daar zijn ze inedrdaad onwijs handig voor, en zo zou je zulke dingen ook echt een beetje moeten zien , als extraatje bij je spulletjes...

      Verwijderen
  17. Ze lijken me erg fijn! Voor mij een groot pluspunt dat er geen aceton inzit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze drogen de nagels niet echt uit en dat vind ik prettig voorla omdat je soms ook snel droge nagelriemen kunt krijgen daardoor...

      Verwijderen
  18. voor nood/vakantie vond ik ze wel handig, maar echt heel fijn werken ze niet, kost best poetsen inderdaad.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het is ook echt een extra hulpmiddeltje in je handverzorgingsspulletjes...soms denk ik wel eens dat wij mensen vaak wachten op wonderen...maar als je het anders gaat bekijken, vallen dingen ook niet zo tegen op dat gebied...

      Verwijderen
  19. Fijne review! Ik heb zelf een keer een andere versie gehad, volgens mij met aloe vera. Die geur vond ik vreselijk! En de watjes zelf te vettig. Voor mij vond ik die versie niks. Ik denk zelf deze ook niet, misschien schaf ik ze nog eens aan voor noodgevallen! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat kan inderdaad dat je de geur niets vond, vaak is het natuurlijk uitproberen wat je fijn vind en wat niet...dat heb ik zelf ook wel hoor...in noodgevallen zijn deze hartstikke handig...

      Verwijderen
  20. Dat klinkt best handig, fijn ook dat er geen aceton in zit. Ik gebruik het liefst zo'n potje waar je je vingers in doopt, maar dat was vanochtend niet zo'n succes, papercut... dan toch liever een watje :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. heb je mij escapes al eens gelezen met die potjes?,...ik wist niet wat ik zag de eerste keer dat ik het gebruikte...deze zijn best handig maar als extra hulpmiddeltje of in geval van nood zijn ze ideaal...

      Verwijderen
  21. Dit lijkt me prettig werken! Die potjes waar je je vinger in moet doen vind ik erg fijn :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die potjes waar je je vingers in moet steken zijn ook erg fijn vind ik, die gebruik ik ook zelf graag...ook gebruik ik af en toe watjes met remover en deze pads erbij en dan lukt het prima elke keer...

      Verwijderen
  22. Handig voor onderweg! Ik gebruik graag nagellakremoverpotjes. Sinds ik die heb ontdekt kan ik niet meer zonder!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Deze gebruik ik ook! Ze zijn superhandig voor onderweg!:)

    Liefs

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen