donderdag 2 oktober 2014

Opgebruikt in September....


Eigenlijk viel het mij wel mee, deze maand of ik wen er aan, dat kan tenslotte ook nog! Volgens mij was het niet zo veel als de vorige maand, maar ik kan mij stevig vergissen. Wel zitten er een aantal producten tussen waarvan ik het erg jammer vind dat ze op zijn..


Sanex Zero %, Douchegel: Jammer dat deze op is, hij is heerlijk zacht voor de huid. Deze vind ik heerlijk en al zeker vaker aan geschaft worden.

Kruidvat, creme douche, Silk : Deze ruikt heerlijk , maar heeft wel een typisch damesgeurtje. Ook deze is heerlijk voor de huid en prettig in gebruik, vanwege het hoge low-budgetgehalte zeg ik....Ja, een aanrader!

Nivea Satin sensation,mini: Erg handig vooral door zijn formaat, ik heb ondertussen alweer een nieuwe in mijn sporttas .

Odorex: Pure verwennerij 24 h: Hij ruikt lekker en bevat geen alcohol wat ik erg prettig vind, omdat ik in het verleden regelmatig een kakkelende kippendans deed als ik deodorant onder mijn armen spoot. Het prikte zo erg. Bij deze deodorant heb ik hier geen last van. Ook deze zou ik wel weer aanschaffen. Of hij 24 uur zijn werk doet? Geen idee!....Binnen die tijd ben ik wel weer opnieuw wezen douchen.

Tester, black Onyx, Springtime Flowers: Deze stond ergens achterin een kastje te verstoffen en maakte daarom promotie naar het toilet. Ruikt best lekker, maar toch een nee!



Delia Dermo System, make up remover gel: Deze vond ik een keertje in de uitzoekbak van Wibra, en omdat hij de bodemprijs had van 50 cent nam ik hem mee. En ik moet eerlijk zeggen: Helaas is hij hier in de buurt nergens meer te krijgen, want deze is heerlijk. Zodra ik deze zie staan, schaf ik hem direct weer aan.Wat een toppertje!

Nivea 2 in 1 melk & tonic: Een fijn product, doet zijn werk heel erg goed en is onwijs zacht voor de huid...een dikke Ja dus!

Vichy Liftactiv, anti wrinkles: Echt een heerlijke crème, met een onwijs heerlijke geur en een romige structuur, een echte topper. Helaas door het prijskaartje moet ik hier toch nog eens goed over nadenken. En dat is niet goed voor mijn rimpels...


Wattenschijfjes: tot mijn verbazing zag ik dat er 4 lege verpakkingen in mijn mandje lagen, # miniverpakkingen van de Hema en 1 normale van de Action. Wat heb ik met die dingen gedaan? ..Je zou denken dat ik ze opgevreten heb...


L'Occitane en provence, handcrèmes: 2 mini stuks, beide erg prettig in gebruik en van geur, maar helaas iets te prijzig vind ik .  Helaas een Nee!

Tot mijn grote verbazing kwam ik een zeer overjarige dame tegen in mijn toilettasje: Een oogschaduw doosje van het oude Hema cosmeticamerk, Miss Helen. De Hema heeft haar een tijdje geleden met pensioen gestuurd en ook bij mij mag ze definitief op haar paars en lila lauweren gaan rusten...


Mijn mandje is weer leeg, mijn kliko is weer gevuld. Ik ben weer veel ervaringen wijzer en heb mijn kastjes weer gevuld met nieuwe producten...

De tijd is gevlogen, het is vandaag al 2 oktober...op naar  Opgemaakt in...Oktober!
Zat jouw mandje deze maand ook weer behoorlijk gevuld?


24 opmerkingen:

  1. Miss Helen...dat is inderdaad wel erg lang geleden :D Mooie producten heb je weer opgemaakt x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, nou die "Miss Helen" durfde ik toch niet zo heel best meer op mijn ogen te smeren....dus afvoeren dan maar!

      Verwijderen
  2. Wat veel producten heb je opgemaakt! Alleen met de watteschijfjes red ik dat ��

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou... ik weet echt niet waar ik al die schijfjes voor gebruikt heb....haha!

      Verwijderen
  3. Wat veel producten heb je opgemaakt! En super dat je overal een mini review en aanbeveling bij schrijft!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is een behoorlijke lading producten,..... dank je wel voor je lieve reactie....

      Verwijderen
  4. Wat een heerlijke producten gebruik je!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi, nu niet meer, ze zijn echt op!....Er staan nu weer andere op de plankjes!

      Verwijderen
  5. Zelf ben ik niet zo een fan van de Sanex douchegel. De geur vind ik meestal niet zo lekker ruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De geur is inderdaad minimaal,.... ik heb zelf erg regelmatig aanvallen zonder oorzaak van jeuk en dan is deze heerlijk voor mijn huid, dan komt mijn huid ietwat tot rust...

      Verwijderen
  6. De tubes handcreme zien er erg leuk uit! Fijn rijtje opgemaakte producten weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat valt me inderdaad nog best wel mee in aantal. En jeetje joh, Miss Helen, wat onwijs retro ;)
    Ik ga morgen het tasje maar weer even omkiepen, valt volgens mij ook mee deze keer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mis hellen is echt retro...maar op de een of andere manier is ze toch mee verhuisd naar Utrecht...morgen lekker het tasje omkiepen, misschien valt het inderdaad mee...
      ( er ligt al weer iets in mijn mandje voor deze maand Hihi)

      Verwijderen
  8. wat heb je een hoop opgemaakt.! leuk om de old school verpakking van de hema te zien xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zat mij ineens te bedenken , die verpakking lijkt een beetje op eentje van een bekend merk,...ik heb dat pas gezien in de uitzoekbak bij big bazar......maar heb geen idee welk merk...jij?

      Verwijderen
  9. Reacties
    1. ik vond het eerlijk gezegd wel meevallen deze keer, tot ik begon met schrijven...slikkkk was het veel meer als ik gedacht had!

      Verwijderen
  10. Zo, da's aardig wat! De handcreme van L'occitane heb ik ook.. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de handcreme is ook heerlijk, behalve die Cherry variant die ze verkopen, die vond ik in het begin heel erg lekker ruiken en ineens stond hij mij tegen....de Almond variant vond ik het lekkerste...

      Verwijderen
  11. Wat heb je veel opgemaakt :)
    Leuk om te zien!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is behoorlijk wat en ik sta elke maand verbaasd hoeveel het toch weer is....xx

      Verwijderen
  12. Wat heb je heerlijk veel opgemaakt. Ik word altijd blij als iets op is ;) Ik heb nog 2 tasjes met opgemaakte producten van aug/sept... moet daar ook nog even wat over schrijven! Nog geen tijd ervoor gehad. Dan kan ik dat ook weer weggooien!

    BeantwoordenVerwijderen