donderdag 28 augustus 2014

Teddycare, Facial wipes...getest!



Cosmetica is natuurlijk een handig product om schoonheid te accentueren, maar beauty begint natuurlijk bij gezonde gezonde voeding waardoor belangrijke organen zoals de huid optimaal kunnen functioneren. Toch kunnen wij de huid van buitenaf ook helpen door deze goed te reinigen. Daar gebruiken wij allerlei, lotions, maskers en crèmes voor, maar natuurlijk ook watjes, en reiniging doekjes..

Een tijdje terug kocht ik Bij Big Bazar een verpakking Teddycare, facial wipes. Wil jij ook graag weten hoe dit budget product mij beviel, lees dan nog eventjes mee!

De doekjes zijn verpakt in een erg leuke opvallend meisjesachtige verpakking. Deze is diverse tinten rozen, met veel bloemetjes erop en een leuke tekening van een dame, met een naar mijn menig beetje traditioneel Spaans uitziend uiterlijk. Er zitten 25 doekjes in een verpakking. De verpakking is hersluitbaar door een grote sticker op de verpakking.


Op de zijkant van de verpakking staat in diverse talen beschreven dat de doekjes Aloë vera bevatten...



Op de onderzijde staat een duidelijk lijstje met ingrediënten. Helaas is dit in het Engels en dat vind ik best opvallend. Tenslotte worden de doekjes in Nederland geproduceerd.


De doekjes hebben een luchtige structuur en hierdoor voelen zij zacht en soepel aan..Maar zijn wel erg stevig tijdens het gebruik...Voor deze foto hield ik hem tegen het licht, zodat de structuur duidelijk zichtbaar werd.


Conclusie:

Het product ziet er erg vrolijk uit,en staat dus erg leuk op het plankje van de badkamer of een toilettafel. De doekjes voelen zacht, maar stevig aan. De geur van de doekjes is lekker, niet te overheersend, erg fris..de verpakking is goed hersluitbaar.

Zelf gebruik ik doekjes om de mijn make up in eerste instantie oppervlakkig te verwijderen. Dit gaat  goed met deze doekjes. Hierdoor zijn ze voor mij ook erg geschikt om te gebruiken tijdens de swatches van make up.

Ik ben tevreden met deze doekjes. Ik kocht deze doekjes bij Big bazar voor € 0,92. Dat is een erg mooie prijs, vind ik!

Vind jij verpakking erg belangrijk als je een product aanschaft?













20 opmerkingen:

  1. klinkt goed! Nee de verpakking vind ik niet heel belangrijk, alleen wat jij al zegt ; het staat wel leuk op de plankjes haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. inderdaad, dat vind ik ook...deze verpakking ziet er zo leuk uit op het plankje!

      Verwijderen
  2. Ze zijn lekker betaalbaar ik gebruik zulke doekjes altijd om swatches van mijn handen/arm af te krijgen x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ze zijn erg fijn, zelf gebruik ik ze om het eerste laagje van mijn make up eraf te halen...en voor heel veel andere dingen....mijn kleine buurmeisje haar snottebelletjes vang ik er soms ook wel mee, als de mini dame even een kletspraatje komt maken...( hihi en een snoepje komt halen)

      Verwijderen
  3. Ik vind de verpakking tot op zekere hoogte wel belangrijk. Maar ik houd heel erg van producten met een minimalistische uitstraling in de verpakking, geen toeters en bellen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik vind een minimalistische uitstraling ook wel mooi, maar ik ben echt een vrouwtje van veel en felle kleuren...

      Verwijderen
  4. Ik ben erg benieuwd of dit mijn gevoelige ogen zou doen prikken of niet, omdat er toch wat parfum in zit! Mooie review, Petra! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geen idee eigenlijk of ze in de ogen prikken, zelf haal ik altijd mijn foundation en blush in eerste instantie er een beetje mee af, voor mijn ogen gebruik ik altijd oogmake up remover en behoorlijk wat wattenschijfjes....

      Verwijderen
  5. Ziet er goed uit! De verpakking dat is eigenlijk wel waar ik naartoe kijk op het eerste gezicht. Maar het gaat uiteindelijk om het product zelf! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. de verpakking is natuurlijk wel iets wat het eerste in het oog springt, maar net wat je zegt het product geeft uiteindelijk de doorslag...

      Verwijderen
  6. Reacties
    1. dat zijnz e zeker, en dat vind ik best wel belangrijk voor producten die na eenmalig gebruik , direct weggegooid worden

      Verwijderen
  7. Klinkt goed. Ik vind alleen vochtige doekjes persoonlijk niet zo fijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dat kan, ik vind ze ook niet allemaal even fijn in gebruik....het is echt een kwestie van wat vind je zelf fijn om te gebruiken....

      Verwijderen
  8. Inderdaad handig, zulke doekjes. En een roze verpakking is een pluspunt!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik hou echt van die vochtige doekjes, super makkelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Klinkt goed!
    Alleen gebruik ik altijd z'n doekjes voor me swachtes mee af te wrijven :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Niet verwacht! Soms dan zijn die goedkopere toch ook snel stuk en verwijderen niet zo goed. Maar dit klinkt goed! Binnenkort weer naar BigBazar, kan ik wat inslaan :-D

    BeantwoordenVerwijderen