zondag 3 augustus 2014

Jammie heerlijk!....Yves Rocher: Culture Bio honing & muesli... (review)


Een tijdje terug was ik op de website van Yves Rocher, rond aan het snuffelen .Ineens viel mijn oog op de Cultere Bio lijn die Yves Rocher heeft. Wist jij dat er voor ieder product wat men verkoopt uit deze lijn, er een boom geplant word?

De Yves Rocher Foundation heeft namelijk in samenwerking met de Stichting Heg & Landschap, de doelstelling om 100.000 bomen terug te plaatsen in Nederland. En bij ieder product wat men verkoopt uit deze lijn  van Yves Rocher, plant men dus een boom terug in de natuur...Dit sprak mij erg aan en ik besloot mede hierom 2 producten uit deze lijn te bestellen.

Ik koos voor de Voedende douchecrème en gezichtsverzorging, beide met Biologische honing en Muesli...Klinkt goed en vooral lekker zomers, vind je niet? Maar het belangrijkste is toch of het daadwerkelijk doet wat het beloofd...In dit geval is dit de huid voeden. De producten zijn dus geschikt voor een droge huid.


 De producten hebben een leuke, natuurlijk uitziende uitstraling. Spreken mij heel erg aan. Simpel , maar toch niet goedkoop....Ook passen zij goed bij de geur, ....zacht, en natuurlijk!

De douchecreme, heeft een handig klik dop, die niet heel erg makkelijk openschiet, maar waar je ook geen gereedschapskist nodig hebt om hem te openen. Fijn! Het gaat je van de fles is ook precies goed. Handig , dan klotst er geen grote klodder douchecrème, ineens op je spons. De fles blijft door zijn vormgeving stabiel op het plankje van de douche staan.



Op de achterzijde van de flacon staat duidelijk in het Nederlands vermeld, dat dit product door hun bestanddelen van structuur, van structuur kan veranderen...de douchecrème bevat 995 plantaardige bestanddelen en geen parabenen. De douchecrème heeft een inhoud van 200 ml.


De geur van de douchecrème is een beetje zoetig, maar niet te zoet en een beetje naar haver en honing...De textuur van het product is een best stevig, een beetje honingachtig en zo ziet de gel er ook uit...Je hebt maar een klein beetje nodig om behoorlijk wat schuimt te krijgen en de douchecrème voelt heerlijk aan op de huid...

Na de douche voelt je huid lekker zacht, glad en gevoed aan....deze douchecrème is heerlijk en zeker een aanrader!
                                                        ----------------------------


De voedende dagcrème, is voor de droge huid. Het is een wijd uitlopend glazen potje, met een schroefdekseltje. Het potje is 4 cm hoog. Als je het potje opent, zie je dat er geen cellofaan over de crème zit. Persoonlijk heb ik hier niet zo veel problemen mee omdat er in de winkels van Yves Rocher altijd van ieder product testers staan. Men is hierdoor niet snel geneigd om met zijn vingers in de andere potjes te zitten.


Ook op de verpakking van deze crème, staat een Nederlandstalige beschrijving en lijst van ingrediënten.  De crème bevat 99% plantaardige bestanddelen, geen kleurstoffen, geen minerale olie en geen parabenen. Het potje heeft een inhoud van 50 ml en dit is niet heel erg groot.


De crème zelf heeft een romige stevige structuur en smeert prettig uit. De geur is een beetje honingachtig en blijft niet extreem lang hangen. Discreet en dat is fijn!.. Ook trekt hij erg snel in de huid en merk je vrij snel een verschil op het gebied van soepelheid . Bij mij voelt de huid duidelijk zachter aan.


Heel eerlijk gezegd ben ik dik tevreden over deze crème, de geur geeft mij een heerlijk na zomers gevoel .

Beide producten zijn te koop bij Yves Rocher:
De Culture Bio voedende douchecrème  Honing & muesli  kost 3, 90
De Culture Bio voedende gezichtsverzorging kost 12,90
niet echt heel goedkoop maar Yves Rocher, heeft vaak erg leuke aanbiedingen...

Wist jij dat Yves Rocher, betrokken is bij het terug planten van bomen in de natuur?







22 opmerkingen:

  1. Fijne review, klinkt als prettige en verzorgende producten. Ik koop eigenlijk nooit wat bij Yves Rocher, maar ze lijken een flinke update te hebben gehad. Leuk detail ook, van dat bomen planten :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad hebben ze bij Yves Rocher in de afgelopen jaren een behoorlijke update gehouden, en hun stoffige imago dik achter zich gelaten...deze producten zijn echt heerlijk!

      Verwijderen
  2. Oh die gezichtscreme ziet er heel goed uit! Zeker voor een drogere huid zou dat heel goed moeten werken. En inderdaad heeft Yves Rocher vaak aanbiedingen, ik krijg elke maand een kaartje met kortingen in de bus dus zal het volgende keer eens gaan gebruiken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die gezichtscreme is echtheerlijk...Bij mij was Yves Rocher een beetje een vergeten merk geworden , maar de laatste tijd vind ik hun producten weer heerlijk....en prettig geprijsd, en daar valt ook wat voor te zeggen.

      Verwijderen
  3. Reacties
    1. het ziet er leuk uit en het ruikt echt heerlijk....groetjes Petra

      Verwijderen
  4. De dagcreme ziet er goed uit :)
    De douchegel heb ik zelf ook ;)
    Leuke artikel!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De dagcreme is ook heerlijk...
      Vind je de douchecreme ook zo lekker?
      xx Petra

      Verwijderen
  5. Oehh lekker! Ik heb toevallig die douche gel net gekocht of ehmm unboxt! Ik ga hier heel erg van genieten lees ik al :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik vind hem heerlijk, de douchecreme,
      en ben heel benieuwd naar jouw ervaring ermee..

      xx

      Verwijderen
  6. Leuke review! Persoonlijk ben ik niet echt fan van een honinggeur, maar als hij niet te lang blijft hangen valt het nog mee!

    Liefs,
    Eva ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij blijft niet extreem lang hangen, want ik houd helemaal niet van zwaardere zeer aanwezige geurtjes...dank je wel...groetjes Petra

      Verwijderen
  7. Dit kende ik nog niet klinkt echt heel erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt waar, hij is heerlijk...leuk dat je een reactie achterliet!

      Verwijderen
  8. Ik vind het erg leuk dat Yves Rocher zorgt voor de aanplanting van een boom voor elk product dat verkocht wordt :)! Dat is al een motivatie om iets te kopen, wat mij betreft :)!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dat is inderdaad een heel fijn iets en voor mij geeft dat toch wel iets extra's mee om zo een product te kopen....ik ben er ook erg over te spreken...

      Verwijderen
  9. Gave achtergrond! Hele mooie foto's en klinkt fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel voor je lieve complimentje, daar ben ik heel erg blij mee....

      Verwijderen