dinsdag 29 juli 2014

Tools: E.L.F.Nourishing Cuticle Pen..getest!

Sinds ik een tijdje geleden over E.L.F. producten las op een groot aantal blogs, werd mijn nieuwsgierigheid hier natuurlijk ook door gevoed. Toen ik een tijdje geleden een lijstje aan het maken was met producten die ik graag ooit nog eens wilde proberen, viel natuurlijk mijn oog ook op de nodige Tools....


In de categorie nagelverzorging viel mij oog op iets wat mij totaal onbekend was, de Nourishing Cuticle Pen, of makkelijker te zeggen: de voedende pen voor nagels en nagelriemen. Deze pen schijnt ideaal te zijn voor mensen met droge nagels en droge nagelriemen met velletjes...omdat deze nagel en nagelriemen voedt en hydrateert.

Zelf heb ik gelukkig dit soort probleempjes niet, maar ik ben wel van menig dat een aantal van dit soort dingen ook te voorkomen zijn. Daarom besloot ik deze ook mee te bestellen. Tenslotte ben ik zo een vrouw die elke dag met der vingertjes in een potje nagellak remover zit te friemelen omdat ze weer zo nodig een ander kleurtje lak op moet...Kijk je even mee naar dit product?



De pen zit in een doorzichtig plastic hoesje, met een kartonnen achterkant, waar op de ingrediënten duidelijk leesbaar staan beschreven. De pen zelf ziet er uit als een witte dikke stift.




Er staan met zilverkleurige lettertjes de merk en product naam vermeld .Op de andere zijde van de stift staan ook de werkzame ingrediënten vermeld...dit zijn : amandel, druivenpit avocado en aloë Vera oliën. Ook staat er vermeld dat het product vitamine A, C, E en B5 bevat en dat het product sneldrogend is.





Wanneer je de dop van de stift afhaalt zie je dat de punt waarmee je de verzorgende olie aanbrengt een platte brede punt.



Lees je nog even mee naar mijn ervaring met de Nourishing Cuticle Pen?

Het product is echt heel makkelijk op te brengen, je wrijft namelijk alleen maar met de pen over je nagels en nagelriemen. Wel is het de bedoeling dat je het aanbrengt op ongelakte nagels..



 Snuffelaar als ik ben, dit product ruikt nauwelijks tot niet. gelukkig maar, tenslotte komen er geurtjes genoeg vrij bij het angels lakken. Als je de pen hebt gebruikt zie je een beetje een vochtig, glimmend laagje. Dit is best snel in je huid getrokken. Ondertussen heb ik deze pen nu een aantal dagen in gebruik en mijn nagelriemen en de huid net om mijn nagels voelt zacht en verzorgd aan.




Ik ben er dik tevreden mee...Ik kocht deze Nourishing Cuticle Pen voor 1 euro Bij E.L.F.

Gebruik jij ook producten speciaal voor je nagelriemen?

Groetjes Petra

22 opmerkingen:

  1. Het lijkt me een erg fijn product en al helemaal voor zo'n klein prijsje :)! Ik vind ook dat het beter is om droge nagelriemen te voorkomen dan vermijden, dus een erg goede aankoop als je het mij vraagt :)!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Volgens mij is voorkomen altijd beter , en als het dan voor zo een klein prijsje helpt, prima!

      Verwijderen
  2. Klinkt als een fijn product & dat voor 1€ :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goeie tip want ik ga waarschijnlijk wel een nieuwe bestelling plaatsen bij ELF vandaag..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan hem je echt aanraden, ben er erg blij mee....

      Verwijderen
  4. Voor 1 euro kan je echt niet sukkelen eh, leuke review.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel, nee voor 1 euro hoef je niet bang te zijn dat je een miskoopt hebt....

      Verwijderen
  5. Zo te zien heb je een ideaal product gevonden om je nagelriemen te verzorgen ^^

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. of het echt ideaal is weet ik natuurlijk niet, ik ben tevreden en daar gaat het toch om dacht ik zo...leuk dat je reageert op mijn blog, dank je wel!

      Verwijderen
  6. Wow, dat lijkt mij echt een hele handige tool, veel handiger dan zo een bokkenpootje. Ideaal prijsje ook, daar kan je het natuurlijk niet voor laten liggen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Svenja, ik ben erg tevreden over deze tool...en gezien de prijs is dat echt het uitproberen wel waard ( vind dat wel leuk om uit te proberen ook...zulke koopjes!)

      Verwijderen
  7. Klinkt goed, je nagelriemen zien er ook goed uit, maar volgens mij deden ze dat al ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op dat gebied heb ik gewoon best geluk, met mijn handen....maar ja, ondertussen word ik wel ouder en zal ik ook het een en ander er aan moeten doen om dingen beter te onderhouden....en ben ik echt dingen aan het ontdekken....

      Verwijderen
  8. Leuke review! En wat een prijsje zeg!

    Liefs,
    Eva ❤

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heerlijk dat zo'n budget topper van e.l.f. weer met open armen word ontvangen. Wat is het toch een fijn merk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik ben behoorlijk tevreden met de producten die ik tot nu toe van ELf heb gebruikt....Je wilt mijn wishlistje voor de volgende bestelling niet zien, die is echt behoorlijk lang....

      Verwijderen
  10. En maar 1 euro, wat fijn! Ik kan niet zonder cuticle oil!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat geloof ik best dat het voor jou behoorlijk belangrijk is.....

      Verwijderen