zondag 6 juli 2014

Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks 038 en 173 ...review ....

Een paar dagen geleden besloot ik dat een aantal lipsticks die ik had naar het mandje, waar in de producten staan die weggemikt moeten worden, moesten gaan verhuizen. Hierbij deed ik eigenlijk onbewust ook een stevige stap uit mijn comfort zone....Ik vind dat eerlijk gezegd best moeilijk, want ik ben namelijk nogal op vertrouwde spullen en situaties gesteld.

Ik besloot direct de koe bij de spreekwoordelijke horentjes te pakken. Zodoende trapte ik ietsjes later naar de dichtsbijzijnde DA drogisterij..Tenslotte verkoopt deze drogisterij de betaalbare, Miss Sporty collectie. Dit heeft voor mij om diverse reden momenteel mijn voorkeur. Een reden is dat Miss Sporty een merk is waar voor mij een soort sentiment aan zit. Ook is Miss Sporty erg betaalbaar . Dit vind ik ook echt wel iets om bij stil te staan.


Als ik in de drogisterij voor het Miss Sporty schap sta zie ik dat het een vrolijke collectie is, met leuke warme tintjes...Eigenlijk vind ik ze allemaal erg mooi en dit maakt kiezen altijd erg moeilijk. Wel heb ik besloten dat het in elk geval geen rode of oranje lipstick mag zijn..Tenslotte zou ik uit mijn comfort zone gaan stappen en eruit blijven.



En na een gezellig praatje met de winkeljuffrouw besloot ik uiteindelijk om Miss Sporty Perfect colour 038, " I Love" en de tint 173 "My Luv "aan te schaffen. Iets later fietste ik vrolijk weer richting huis met de zojuist gekochte lipsticks.





De huls van de lipstick is simpel zwart, met een transparant gedeelte in het midden, dit vind ik wel handig, je kan dan snel zien welke kleur de lipstick heeft. Ook heeft hij geen Logo op de huls staan, en persoonlijk vind ik dat wel prettig. De lipstick draait erg soepel omhoog..





Ik begin met de roze lipstick..038 "I Love"...zelf vind ik dit een mooie kleur, en toen ik hem opdeed bleek hij toch redelijk vol van kleur te zijn..Hij heeft een goede pigmentatie en dekt bij mij in elk geval erg goed...





Lipstick 173, "My Luv" is een totaal andere tint en ik had eigenlijk het idee dat dit een bruine tint zou zijn maar toen ik hem opdeed vond ik hem bruin maar toch behoorlijk roodachtig getint. Ook deze lipstick dekt goed bij mij....





Bij het opdoen van de lipstick voel je dat deze een romige structuur heeft die makkelijk en prettig aan te brengen is.. Ze voelen ook prettig aan en drogen de lippen niet uit, ze blijven ongeveer 3 uurtjes zitten en dit vind ik zeer redelijk omdat ze niet zo erg prijzig zijn...Beiden lipsticks hebben een prettig meloen achtig geurtje.


Ik ben erg tevreden over dit kleine stapje uit mijn comfortzone...Ik kocht deze lipsticks bij DA drogisterij voor 1, 99 per stuk.

Gebruik jij graag Miss Sporty cosmetica? Of ben je nog redelijk onbekend met dit merk?

Groetjes Petra


19 opmerkingen:

  1. Oh Petra wat een mooie kleuren heb je gekocht die roze vind ik echt super! Ik kocht vroeger (was 14 of zo) wel eens wat van Miss Sporty de laatste tijd niet meer, het is hier niet zo makkelijk te verkrijgen x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zelf kocht ik als jonger meisje al de make up van Miss Sport, maar ineens verdween het een tijdje behoorlijk uit het zicht in mijn vorige woonplaats ( Schiedam ) en toen ik ineens een DA drogist hier redelijk dichtbij ontdekte ( Utrecht) en ik eens binnen ging kijken....zag ik een geweldig mooi schap met Miss Sporty producten....zodoende kwam ik weer in contact met deze leukerdjes...groetjes Petra xx

      Verwijderen
  2. Ik vind beide kleuren erg mooi! De tweede vind ik wat beter passen bij je huid maar die roze is ook wel erg leuk voor de zomer ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, zelf moet ik nog een beetje wennen aan de tint, maar ik bene r zelf ook wel erg tevreden over....

      Verwijderen
  3. Ze staan je goed! Ik heb I love (in de oude verpakking) hier ook liggen, zou hem vaker moeten dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik moest er wel een beetje aan wennen, maar vind hem zelf ook erg zomers, dus misschien kan je hem ook inderdaad weer eens dragen...

      Verwijderen
  4. Mooie kleurtjes, staan je ook super! :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je complimentje, leuk om te horen...

      Verwijderen
  5. Dank je wel, ik ben er ook erg blij mee...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. de lichtroze is prachtig ♥ staat je ook erg mooi xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Reacties
    1. Dank je wel, ik moest er eventjes aan wennen, maar ben er uiteindelijk wel blij mee..
      Dank je wel voor je reatie....

      Verwijderen
  8. De tweede kleur staat je echt prachtig Petra! Past heel mooi bij je huid. Over het algemeen ben ik wel tevreden over de producten van Miss sporty. Ik loop iig de schappen nooit zo even voorbij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad , past die tint wel goed bij mijn huid,..Ik ben erg tevreden over de lipstick..Ook de andere producten van Miss Sporty spreken mij erg aan, dus ik denk dat ik best nog wel binnenkort het een en ander aan zal schaffen...

      Verwijderen
  9. Ooohhh MyLuv moet ik ook kopen! Prachtig, kleur staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen