dinsdag 17 februari 2015

Essence Hidden Stories, Soufle eyeshadow 01

Er zijn soms van die producten,die werken behoorlijk op de fantasie. Mijn fantasie! Op de een of andere manier kreeg Essence dit voor elkaar met de Limited Edition Hidden Stories. Op de een of andere manier werkte LE op mijn winterfantasie. Heel soms droomde ik stiekem weg van de mooie rustige winterkleuren als ik voor het schap in de winkel stond. Toch kocht ik niets van deze LE.. Tot gisterenmiddag. 




S'morgens had ik onder het genot van een kopje koffie en een broodje kaas een blogje gelezen over de highlighters van de Hidden stories. Iets later moest ik een aantal producten voor de huisapotheek kopen bij Kruidvat.. Fout, fout, dat had ik niet moeten doen! Terwijl ik stond te wachten bij de kassa viel mijn oog op een leuke bak met producten van Essence en Catrice die uit het assortiment  gaan.



Natuurlijk kon ik het niet laten en zo viste ik een leuk geel nagellakje van Catrice uit de bak. Ook hengelde ik een leuk lakje uit de Essence Hidden Stories uit de bak. Toen ik bij de kassa aan de beurt was en ik ging betalen vertelde de kassa mevrouw mij vrolijk dat ook deze producten in de actie waren..In de actie? Deze zijn al zo goedkoop? Ja, hoor de 2 lakken kosten u nu 1,50, dat is een koopje?..Nee, ik doe het niet, ik heb oogschaduw genoeg...Eer dat ik bij de detectiepoortjes was bedacht ik mij en hengelde ik dit leuke pareltje, samen met een highlighter alsnog uit de bak..


Op de achterzijde staat vermeld welk nummertje ik uit de bak viste, 01 Wonderland...Het is een longlasting eyeshadow. Hij is heeft een inhoud van 2 gram en is 6 maanden houdbaar na opening!


Het is een zilvergrijze crème oogschaduw, De metallic glans  komt je tegemoet zodra je het potje opendraait...



Als ik een beetje op het topje van mijn vinger heb, schrik ik er echt een beetje van. Het lijkt wel een soort van folie en ik ben erg benieuwd naar het effect op mijn ogen..

Op mijn bewegend ooglid smeer ik het best wel dik op,, het schittert en sparkelt mij tegemoet. Op mijn arcadeboog smeer ik een klein beetje op en blend ik dit best behoorlijk uit. Ik sta heel eerlijk gezegd van  de koele rozige ondertoon die tevoorschijn komt. Erg apart!



 Dit is geen fantasie, deze oogschaduw heeft echt een verborgen verhaal in zich! Als ik mijn oog open lijkt de oogschaduw op mijn bewegend ooglid wat zachter van kleur. terwijl ik naar mijn ogen kijken, bedenk ik mij dat deze oogschaduw mij doet denken aan de roze tint van het Essence "all about candies" palette



Even een full face, van deze oogschaduw...Ik draag hier trouwens de lipstick Pure shine, violet lipstick bij van de Hema


De oogschaduw vind ik wel erg leuk, het is niet een oogschaduw die ik dagelijks zou dragen. Ik vind hem wel erg apart. Hij blijft prima zitten de gehele dag. Hij gaat wel uit het assortiment,  en omdat hij uit het assortiment gaat had hij de prijs gekregen van 1 euro. Het 2e product uit de bak was ook met 50 % korting..Leuke actie om dingen uit te proberen...

Heb jij nog iets gekocht deze week?

37 opmerkingen:

  1. Wauw wat een mooie oogschaduw. Ja je blijft maar grabbelen in die bakken van de kruidvat. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Van daag of morgen krijg ik een drogisterij verbod...haha

      Verwijderen
  2. Oooh, deze vind ik echt super mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ow Petra deze is echt prachtig, hij staat je ook erg goed. Zulke koopjes zijn altijd verleidelijk, maar ik mag voorlopig echt even niks kopen.

    Liefs Agneta

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat probeer ik ook niet te doen, naar dat is wel erg lastig emt al die leuke koopjes zo...

      Verwijderen
  4. Prachtig deze zeg een feestje op je ogen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Speciale textuur, ben er wel benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wauw mooie kleur!!! Wel inderdaad apart... En voor een mooi prijsje !!! ik zag ze ook liggen bij de kruidvat maar ik ben doorgelopen... :) niks meegenomen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk potje! Het is inderdaad niet een kleurtje die je heel vaak draagt maar het staat je wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit zijn echt van die tintjes die ik best wel vaker zou dragen, maar ik maak mijzelf helaas maar 1 keer per dag op haha!

      Verwijderen
  8. Ziet er wel mooi uit maar het is niet een product waar ik gelijk voor naar de winkel vlieg :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk kleurtje!
    Staat je erg leuk :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nooit gezien van Essence, heel vroger had hema ze wel en die verdwenen altijd in de crease.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat hoor ik inderdaad wel vaker, gelukkig heb ik dat niet zo heel erg snel,,,,,anders begon ik er niet aan eigenlijk!

      Verwijderen
  11. De kleur vind ik echt prachtig, maar dit gaat altijd zo hard creasen bij mij:(

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oeh wat is deze ook leuk zeg! Normaal zijn zulke producten niks voor mij, maar dit ziet er toch wel heel leuk eruit! Het staat je mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi hij lag naast die highlighter,en maar roepen...Ik wil ook met je mee!...Nou Shannon zeg dan maar eens nee, tegen zo een leukerdje! hihi!

      Verwijderen
  13. Zou deze uitgesmeerd ook niet een leuke eyeshadow base kunnen zijn? Ben benieuwd wat voor effect het zal hebben! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. geen idee, ik ga het eens proberen, dan hoor je het van mij....

      Verwijderen
  14. Wat een aparte, maar wel prachtige kleur! Ik vind het zelf ook altijd leuk om in die bakken te grabbelen. Hier hebben ze hem alleen helaas een tijdje geleden weggehaald bij Kruidvat en tot nu toe is die nog steeds niet teruggezet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik zoek altijd in die bakken, maar nu moet ik eerlijk zeggen in de buurt waar ik woon ( achter een grote winkelstraat, net buiten het centrum zitten 5 drogisterijen, dus ik heb op dat gebied vaak mazzel...

      Verwijderen
  15. Ik vind deze echt prachtig bij je staan! Leuke verpakkingen ook.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind de verpakking ook zo leuk om te zien, echt een beetje "sprookjesachtig"

      Verwijderen
  16. Wouw echt mooi!
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. ik vind het een erg mooie oogschaduw, de pigmentatie ziet er goed uit en het staat je ook mooi ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij is heel anders dan de andere oogschaduwen van essence en dat vind ik wel leuk om een beetje mee te experimenteren...

      Verwijderen
  18. Wat een aparte kleur heeft deze oogschaduw! Nog nooit eerder gezien! Niet een kleur dat ik zelf zou dragen, maar bij jou staat het geweldig! Ik zou die lakjes ook niet kunnen laten liggen als ze voor deze prijs verkocht worden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb een lakje uit de "hiddee stories" collectie gekocht en een gele van catrice, beiden zijn erg apart...en ach voor 75 cent per stuik, dan kan je eigenlijk haast geen miskoop hebben

      Verwijderen
  19. Wat een apart kleurtje zeg! Zo op je vinger schrok ik er ook van, maar op je oog uitgeblend is 'ie toch wel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik schrok ook, het leek wel aluminiumfolie op het topje van mijn vinder, ik had echt zoiets van ....Tjonge dat gaat wat worden...

      Verwijderen
  20. Waw wat fel! Het staat je wel goed. Echt iets voor jou vind ik!
    Ik heb al een hele tijd niets meer gekocht, misschien is dit het goede moment ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is wel een echte "Petra tint, dat klopt wel....soms is het gewoon leuk om iets kleins voor jezelf te kopen,....een mini kadootje!

      Verwijderen
  21. Het is een erg felle en speciale kleur, maar jij kan hem zeker hebben :)! Het staat je erg goed :)! Een oogschaduw met die speciale structuur zou ik ook wel eens willen testen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik moest er wel even van slikken toen ik de oogschaduw op het topje van mijn vinger zag...oeps,zo glanzend ik niet voorzien, maar ik vind hem echt heel, heel erg apart...heb er dus helemaal geen spijt van dat ik hem had gekocht...

      Verwijderen