zaterdag 10 januari 2015

Mijn favoriete sieraden..


Draag jij regelmatig sieraden? Ik wel! Buiten een horloge draag ik ook wel andere sieraden. Eigenlijk draag ik niet alles altijd te gelijk. Vaak is het zo dat als ik bv een armband draag, ik geen ketting draag. Of andersom. Ook draag ik niet altijd oorbellen. Op de een of andere manier krijg ik erg snel "bloemkool oren". Omdat dit niet echt fijn aanvoelt, draag ik daarom maar heel af en toe oorbellen.

Nadat ik er even over na moest denken wat ik nu eigenlijk toch wel graag draag koos ik uiteindelijk de onderstaande items..Ze zijn niet allemaal supermodern of trendy...


De zilverkleurige slavenarmband met knal roze strass stenen, heeft een scharniersluiting.
Ik kocht deze een jaar of 7 terug op de markt in Schiedam voor 1 euro...

De zilverkleurige opengewerkte Creolen ,kocht ik een behoorlijke tijd terug bij de Wibra.. 

De zilveren ring won ik een hele tijd terug bij een winactie op Ceetje.nl. Zij verlote deze ring onder haar lezers omdat de ring niet helemaal haar smaak was.Ik ben er nog steeds heel blij mee en draag hem regelmatig.

De ring met de blauwe steen met verschillende shimmers is gemaakt door iemand die dit voor haar hobby deed...Ik draag ook deze ring niet dagelijks, omdat ik hem alleen draag als ik bv. kleding in een bij passende tint draag.Juist door de steen blijf ik hem mooi vinden.


Deze statement ketting draag ik elke week wel zeker een keertje, ik ben er dol op en hij weegt ook niet erg zwaar...doordat hij goud met zwart is , past hij bij veel kledingstukken. Hij is afkomstig van House of Lou



Deze parelketting heeft een bijzonder plekje in mijn hart. Hij is namelijk echt de eerste ketting die ik zelf maakte.Ik schreef al eerder een artikel over deze liefhebberij van mij. Je kunt het artikel hier bekijken. De af werking liet toen nog best wel wat te wensen over ...maar toch draag ik hem nog steeds graag...



Tja, dit is echt mijn grote favoriet, ik draag hem best heel erg graag, alleen toch niet heel erg vaak..
Daar vind ik hem te opvallend voor...Ik kocht hem bij Zalando..Ik schreef hier ook een artikel over. Dit kun je Hier lezen.



Deze armband is een van mijn andere favorieten sieraadjes. Hij heeft 4 rijen met grote, zachtroze parel- kralen. Hij is geregen op elastiek en hierdoor irrirteerd hij bv. niet als je een beetje zweet...Hij is erg zomers daarom draag ik hem dan ook vaak dan..Ik kocht hem, toen ik een fietstochtje maakte afgelopen zomer.. In een klein modewinkeltje in Houten. Ik betaalde hier 3 euro 50 voor.

Welk soort sieraden draag jij erg graag?

16 opmerkingen:

  1. Mooie sieraden Petra! Vooral de zelfgemaakte ketting...schitterend! Mijn sieraden stash is echt enorm! Ik draag elke dag een andere armband, oorbellen, ring en ketting! Ik probeer zoveel mogelijk te combineren en het mag bij mij zo groot mogelijk! Vooral de kettingen en ringen. I love statement kettingen! Ik koop veel op AliExpress en daar kosten de sieraden haast niks en geen verzendkosten. Ook bij de kijkshop hebben ze veel leuke sieraden vaak met 75% korting. Toevallig gisteren nog een paar oorbellen daar gekocht. ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind ze erg mooi vooral je ketting. Ben net een ekster en hou van glinstering helaas kan ik niet tegen zilver of nikkelvrije sieraden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooooh jij houdt duidelijk met zoals ik van statement pieces, mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Eigenlijk is het enige dat ik echt vaak draag mijn Noosa armband. Wel met wisselende chunks, dat dan weer wel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie sieraden heb je! Ik snap waarom dit je favorieten zijn! =) De statement ketting vind ik het tofst!

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je hebt hele mooie sieraden! Hou ik wel van :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Armbanden en oorbellen! Ik draag eigenlijk nooit een ketting alhoewel ik een heel mooi sterretjes hanger heb! Deze zijn wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat heb jij een mooie sieraden! Zelf draag ik de laatste tijd niet zo heel erg veel sieraden, maar dat heb ik eigenlijk altijd in de winter. Zodra de lente er weer aankomt ga ik weer meer sieraden dragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wouw die ketting van House of Lou is echt ontzettend mooi!
    Al draag ik de laatste tijd steeds minder vaak statement kettingen.. ze blijven leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauwie! Ik vind die eerste ketting heel gaaf! Alle andere sieraden zijn ook leuk overigens! Ik draag veel te weinig mijn sieraden! Vroeger had ik wel een periode dat ik niet zonder kon!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie sieraden! Met name de ring met turquoise steen en fijne glittertjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie sieraden :) Ik vind het helemaal bij je passen... :) Ik ben zelf geen sieradendraagster... Vroeger heb ik een tijd gehad dat ik elke dag oorbellen droeg..!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zelf draag ik niet veel sieraden, maar wauw, wat heb jij een collectie prachtige juwelen! In het bijzonder die prachtige statement ketting!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie sieraden :o
    X leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik ben dol op sieraden. Ik heb eigenlijk altijd mijn oorbellen in. Dag en nacht en om mijn pols draag ik 2 armbandjes. Nou zijn het niet echt sieraden al worden ze er wel vaak voor aangezien. Om mijn rechter vingers draag ik zilveren spalken.

    BeantwoordenVerwijderen