dinsdag 30 december 2014

De laatste opruimronde van 2014 ...



Alweer een maand om, of in dit geval nog een beetje extra...Een heel kalender jaar om, ....Dag 2014, welkom 2015. Ook mijn "Opgebruikt" mandje moest weer leeg.

Wil je nog even mee kijken naar de laatste weggooi ronde van 2014?




Deze maand zaten er een aantal kleur en geurrijke producten in....



Kruidvat, Fruity Botanicals conditioner..  In eerste instantie was ik redelijk tevreden over dit product. Toch is het product niet echt onvoldoende, maar is het waarschijnlijker dat het niet echt goed bij mijn haar past. Jammer is dit wel, zeker omdat het heerlijk geurt en onwijs budget is..(Review ) 
Syoss , Keratine Hairspray, tja hier heb ik echt alleen maar lovende woorden over dus deze is opnieuw aangeschaft door mij..(Review )





Het melkmeisje, douche foam, Ik vind het een heerlijk product, fijn in gebruik en net zo zacht als de producten uit de flessen. Op het moment heb ik veel douche gels en dergelijke in huis maar deze is zeker voor herhaling vatbaar .( Review )
Yves Rocher, Retropical douche gel, Heerlijk, het was wel een echt zomerse geur. Ik vond deze echt heel fijn in gebruik..Momenteel verkoopt men hem niet bij Yves Rocher, maar...

Jardin des Fleurs, douchegel, Deze kreeg ik een keer in een kadoverpakking, en ik moet bekennen de verpakking is echt om verliefd op te worden, zo schattig. Helaas werd ik van de geur en het Ontbrekende schuimgehalte niet echt vrolijk en heb ik uiteindelijk de tegels van de badkamer er mee schoongemaakt..Tja...de stempel zegt genoeg!

Hema, It's my beautiful skin Day nachtcreme, is geen nieuw product in deze opgebruikt lijst en zijn alweer aanwezigheid is een groot compliment.( Review )

Coconut Care, bodycream, deze heb ik een aantal keren zelf gebruikt , maar mijn man is er verzot op en toen ik vroeg of deze opnieuw aangeschaft moest worden, was het antwoord...Jahhhh, echt wel!

Bo-Ho mascara zwart, een mini mascara met een heel fijn klein borsteltje, helemaal natuurlijk, en hij is tot nu toe mijn grote favoriete mascara..(Review ) Momenteel ben ik een 2 tal andere mascara's aan het uittesten, maar tjonge wat een toppertje...


NYC ShowTime mascara, Deze mascara was erg fijn, maar raakte in de vergetelheid toen ik de Boho mascara kon testen. Ondertussen ligt hij te lang naar mijn zin om nog te gebruiken daarom gata hij weg, maar dit heeft niets met de kwaliteit te maken..




Onyx reinigingsdoekjes, ik ben hier erg tevreden over en deze horen haast bij de standaard boordschappen.(Review )



Cattier Paris Tandpasta, een heerlijke zachte, mild smakende tandpasta, die ik zeker weer mee zal bestellen bij mijn volgende Cattier Paris bestelling (Review)

En dan niet te vergeten de 2 proeftubetjes tandpasta...



Zo zie je maar, veel toppers en weinig producten die niet snel meer in onze kastjes te vinden zullen zijn. En dat hoeft niet altijd te zijn om dat het een slecht product is, het kan ook wel eens gewoon niet bij je haar type of huidstructuur passen...

Gaan bij jou veel producten weg omdat ze niet bevallen?


23 opmerkingen:

  1. Wat heb je veel opgemaakt afgelopen maand. Ik hoor veel goede verhalen over Syoss en wil zeker hier iets van proberen. Ik heb ook wel producten die goed zijn maar niet bij mij goed werken en dus weg gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent lekker bezig geweest met opmaken en gelukkig was bijna alles goed, behalve dan een douchegel waar je badkamer tegels mee gaat schoonmaken...dat zegt meer dan genoeg :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad weinig rotzooi, goed bezig! Ik ben net met een opruimronde bezig en schrik echt een beetje van mijn hoeveelheid spul. Al die ongeopende spullen die ik nog niet heb gebruikt omdat er nog foto's enzo van moeten... ernstig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je weer heerlijk veel opgemaakt :) Leuk om te lezen en te zien!!! Maf he wat een mens wel niet allemaal op maakt aan verpakkingen?!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fijne producten! Ik ben al zo lang op zoek naar die douchefoam van Melkmeisje, maar op een of andere manier kom ik hem nergens tegen. :(

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die douchegels van Yves Rocher zijn idd heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Maak bijna alles wel op eigenlijk. Koop daarom ook niet zo vaak dingen. Anders kom ik er in om haha! Fijne opruiming, goed begin van het nieuwe jaar! Alvast een fijne jaarwisseling Petra!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. je hebt weer aardig wat opgemaakt ;) fijn overzichtje xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk artikel, ook qua vormgeving :-) Altijd handig om zo'n mini nabeschouwing te lezen van een aantal producten samen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk artikel!
    Je hebt een heleboel opgemaakt :)
    Er zitten fijne producten tussen!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je weer een heleboel opgebruikt Petra! Er zaten zo te zien veel fijne producten bij zoals die mascara's. Zelf heb ik deze maand heel weinig opgebruikt. Enkel shampoo, douchegel en een mascara.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een heel fijn artikel, wat heb jij veel opgemaakt! Er zitten hele fijne producten bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh wat handig dat je er bij zet welke je nog een keertje gaat kopen en welke niet zo goed bevallen zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. De my skin van de Hema is echt fijn! Je hebt veel producten opgemaakt deze maand

    BeantwoordenVerwijderen
  15. je hebt veel opgemaakt! handig ook die links met reviews erachter ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een hoop producten heb je opgemaakt, altijd leuk om te zien. Ik ben zelf nu wel erg benieuwd naar de spray van Syoss!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat heb je toch weer veel kunnen weggooien! Dat geeft zo'n heerlijk opgeruimd gevoel :-) De haarspray van het merk Syoss is toppie!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wouw wat heb je veel opgemaakt en kunnen weggooien
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. O die syoss keratine is me nog nooit opgevallen. Das n goeie om te proberen dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat heb je lekker veel opgemaakt! Veel producten kende ik nog niet, leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Lekker veel opgemaakt zeg! Leuk om te zien weer :D

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuk artikel! Veel opgemaakt! Ik vind dat altijd zo een fijn gevoel! Er zitten leuke spullen tussen!

    BeantwoordenVerwijderen