zaterdag 8 november 2014

Verbazingwekkend internetshoppen..

Menige vrouw kan uren winkelend door brengen, Vroeger moest je er voor naar buiten. Sinds een paar jaar is dat anders ..Sinds ik in Utrecht woon , kijk ik vaak via het internet wat ik leuk vind om aan te schaffen. en omdat ik nogal ongeduldig kan zijn ga ik zelfs nog soms wel naar de winkel om daarna even echt te gaan kijken...

Helaas loop ik al een hele week te snotteren en te niezen. Gelukkig verveel ik mij niet zo heel erg snel en zo was ik van de week een aantal keertjes behoorlijk aan het internet shoppen. Mandje vol, mandje weer leeg....mandje bij een andere winkel weer vol. Ondertussen heb ik een aantal dingen gevonden die ik heel erg graag  binnenkort aan wil schaffen..




Deze schatjes kwam ik tegen op website van Esprit. Ik kwam er per toeval op zoek naar een leuk kledingstuk voor mijn ongeboren kleindochter. Ik stond best wel een behoorlijk verbaasd, want ik had geen idee dat ze, ook zo een uitgebreid assortiment kinderkleding verkochten. Echt verbazingwekkend en helemaal mijn smaak. Ook verkopen ze onwijs leuke sieraden.

Deze fluffy damestrui, sprong direct in het oog toen ik hem zag. Ik vond hem helemaal mijn stijl, maar vooral tijdloos. Hij is oversized, mijn lievelingskleur en de trui heeft zo een waanzinnig gaaf patroon...Volgens mij is de trui echt heerlijk warm.

Ook heb ik een onwijs grote zwak gekregen voor dit roodgoudkleurige edelstalen horloge wat ik helemaal te gek vindt.  Op de wijzerplaat zitten, in de bloemetjes, kleine zirkonia's verwerkt....Bling, bling! Dat is ook mijn ding! Tevens staat deze met stip natuurlijk nu op mijn wishlistje voor kerst!



Deze imitatie bont pantoffeltjes lijken mij heerlijk warm, Het satijnen strikje maakt de pantoffeltjes natuurlijk wel echt af...

Voor mijn nog ongeboren kleindochter zou ik graag dit aan dit heerlijk warme sterrenvestje aan willen schaffen. Het is zo anders dan andere babyvestjes. Kiezen tussen al die leuke baby kleding is zo moeilijk..maar dit vestje is heel erg apart! Ik ben er verliefd op!


Langzamerhand ben ik mijzelf wat beter gaan voelen in de afgelopen dagen, en heb ik zelf de Tips die ik ooit aan jullie gaf, echt volgehouden...


Ook heb ik best wel baat gehad bij de Air spray, die ik een tijd terug kocht bij de natuurwinkel...
En ik denk dat door de combinatie van ontspannen, de spray en de tips het toch niet de spuigaten uit is gelopen.

Ik kan niet wachten tot ik er weer op uit kan trekken...
Dan kan ik namelijk lekker gaan kijken voor dat onwijs schattige vestje ...

Koop jij regelmatig producten via het internet?








24 opmerkingen:

  1. Het horloge en baby vestje zijn mooi! Wanneer wordt je kleindochter verwacht, spannend hoor! Ik shop de ene maand meer online dan de andere maand.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zelf ben ik niet echt een online shopper, ik doe er wel veel rondkijken en ga daarna vaak naar de winkel om het aan te schaffen. Gelukkig zijn er in Utrecht veel winkels die ook een online winkel hebben.

      Verwijderen
  2. Gelukkig dat je je weer wat beter voelt. Wat een leuke dingen heb je gevonden, die trui is echt te gek :) online shoppen is lekker handig, maar in de winkel kopen is ook fijn, omdat je daar de spullen kunt voelen en ruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, ja ik ben behoorlijk opgeknapt, en die trui, ja dat is echt helemaal mijn smaak, maar ook een echte verassing dat ik deze op de website tegenkwam...Online winkelen heeft veel voordelen, maar ik ga ook graag naar de winkels zelf.

      Verwijderen
  3. Ik shop bijna nooit online. Struin liever winkels af. Mooie collage! Spannend bijna oma!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel voor het complimentje, heel erg lief van je!

      Verwijderen
  4. Oeeeh, fluffy truien zijn zo leuk en lekker warm! Wat gaaf dat je een kleindochter krijgt. Super leuk! Bijna oma :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Veel beterschap :)
    Wat leuke items, de trui is super schattig!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hij is leuk he? en zo heerlijk fluffy, daar houd ik wel van!

      Verwijderen
  6. Ik vind het horloge en het vestje heel leuk! Veel beterschap X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, het vestje , ja daar werd ik echt een beetje verliefd op....

      Verwijderen
  7. Jaa super lief, dat vestje!! Beterschap Petra!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. komt goed, ik ben al aardig opgeknapt....het vestje is echt zo leuk en apart...love it!

      Verwijderen
  8. Ik bestel alleen producten die moeilijk verkrijgbaar zijn, vind het veel leuker om zelf in de winkel dingen te kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. Dat doe ik ook vaak, als bepaalde producten niet ( meer) verkrijgbaar zijn in de winkel.ook als men mooie aanbiedingen heeft winkel ik graag online...en lekker rondneuzen natuurlijk...

      Verwijderen
  9. Ik koop eigenlijk nooit op internet, ga veel liever shoppen! Toen ik nog in het dorp woonde bestelde ik wel vaak bij de H&M, maar nu woon ik in de stad dus is dat niet meer nodig (daar is een H&M). Scheelt weer verzendkosten!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die trui is inderdaad prachtig, helemaal mijn ding.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Reacties
    1. Ik vond hem zo gaaf, dus nu heb ik al een paar keer heel lief zitten kijken naar de kerstman!.. ;-)

      Verwijderen
  12. Het horloge is prachtig!
    Ik vind shoppen via internet soms fijner dan winkel in winkel uit :p dat is meestal op dagen dat ik echt te lui ben haha.

    Heel veel beterschap gewenst.

    Liefs
    Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hihi, het is inderdaad een goede oplossing als je lui bent of lui, of als iets uitverkocht is in de winkel...en zo zijn er natuurlijk nog veel meer redenen om online te winkelen..soms kom je onverwachte dingen tegen, die je helemaal niet verwacht bij een bepaalde winkel.

      Verwijderen