dinsdag 23 september 2014

Hema: Hairspray shine...Review.


Sinds ik de laatste tijd regelmatig fijne verzorgingsartikelen gebruik , is mijn haar op dit moment best is een goede conditie. Natuurlijk is mijn haar daar erg blij mee, want je voelt en ziet het verschil. Het krult mooier, pluist minder, is niet zo droog meer en het voelt veel zachter aan. En het is hierdoor veel en veel  makkelijker goed te stylen.

Toch is er een dingetje waarvan ik zeg, Nouhhhh, dat kan nog wel ietsjes beter!....en dat is de glans! Afgelopen week was ik bij de Hema, en daar zag ik op de haarverzorging afdeling een klein wit met roze, spuitbusje staan....Hair spray Shine!




Een spray, die volgens de verpakking het haar wat extra glans geeft zonder het te verstevigen. Niets mee, niets minder!...en dat vind ik een prettig idee!




Op de achterzijde staat de werking, Ook een korte gebruiksaanwijzing, en dat je het op het haar zou moeten spuiten op een afstand van 30 centimeter.




Ook staat er onderaan vermeld wat de ingredienten zijn van deze spray: Butane, Cyclopentasiloxana, propane, Phenyl Trimethicone en Parfum. Het busje heeft een inhoud van 100 ml. Het is niet zo een mega grote bus. Hierdoor is hij handig mee te nemen in een handtas.



Hij heeft een handig, spuitmondje wat prettig en soepel in te drukken valt.....



Conclusie:
Deze spray is een fijn product, wat een leuk aanvulling kan zijn op je haarverzorgings routine...Er is wel iets meer glans op mijn haar zichtbaar, maar dit was niet goed te fotograveren.
De spray ruikt licht geparfumeerd, ietwaat zoet maar heeft geen haarlakgeur,
Mijn haar werd niet hard, vettig, plakkerig of stroef. Het bleef ook makkelijk door te kammen..



Een hele leuk product, als aanvulling op je haarverzorging voor een leuke prijs...
Hij kost bij de Hema namelijk €1, 50.

Gebruiken jullie wel eens een glansspray voor je haar?







( die even naar de drogist is , omdat ze nu wel heel grijs word haha! )

14 opmerkingen:

  1. Ghihihi nou dat grijze valt reuze mee hoor! Heeft ook zn charmes ;-) en lijkt me een fijn product en zeker niet te duur! Ik gebruik meestal een klein beetje arganolie of een ander olietje voor het haar ;-) Ps wat heb je een leuker header! Al helemaal in herfst sfeer, leuk hoor! ;-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je haar hierdoor niet plakkerig of vet wordt. Daar ben ik toch al snel bang voor bij een glansspray. Maar voor 1,50 euro zou ik hem zeker proberen :) Liefs, Felicia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vooral belangrijk dat je haar niet hard/vet en plakkerig word! Je site ziet er heerlijk herfstachtig uit :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me een fijne spray, al blijf ik toch bij mijn geliefde John Frieda haarspray :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. mmm stiekem word ik toch wel nieuwschierig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk zeg, dit heb ik nog niet zien liggen bij Hema! Het lijkt me echt een heel fijn product en wie wil er nou geen mooi glanzend haar? Het enige nadeel is denk ik dat het bij mijn blonde haar dan alleen al snel lijkt alsof mijn haren vet zijn! Maar misschien wil ik het toch wel eens proberen, en voor dat geld.. Wat een koopje!

    Liefs Rosie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hmmm, ik word hier wel wat nieuwsgierig naar! Sinds ik een ombre in mijn haar heb, merk ik dat de puntjes sneller droog worden en veel minder glanzen, dus dit zou ook wel eens een oplossing kunnen zijn voor mij :)! Voor de prijs moet je het alvast niet laten :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Klinkt als een fijn product, wat heeft de Hema toch leuke dingen he! Je hebt helemaal niet zo grijs haar hahahaha ik heb veel erger gezien! Dit is misschien heel fijn voor mij want de onderkant van mijn haren zien er altijd best dof uit, beetje glans mogen ze wel hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je haar ziet er goed uit! Spray vind ik vaak wat lastig, omdat het hard wordt en gaat klitten. Deze klinkt best goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oehh...klinkt als een fjjne spray!
    Ik ben altijd erg zindelijk op me haar & koop maar al te graag verzorgingsproducten voor me haar :)
    Je hebt mooie krullen Petra :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind het altijd wel fijn als er geen haarlakgeur aanwezig is, want hier ben ik absoluut geen fan van. Het product klinkt best wel goed en ik ga het zeker eens vastnemen bij mijn volgend bezoekje aan Hema!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh leuk hebbedingetje! Ik gebruik het normaal gesproken niet!

    BeantwoordenVerwijderen